Φιλική νίκη για Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) στο Αγρίνιο με αφορμή το ρεπό, που έχει η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.


Τόσο η ομάδα του Αγρινίου, όσο και αυτή της Λέσβου δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς ο Παναιτωλικός δεν είχε αντίπαλο στην Super League, ενώ το πρωτάθλημα της Football League

που μετέχει η Καλλονή δεν έχει ξεκινήσει.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 38', με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του ’γγελου Χαριστέα (χέρι του Τραορέ στη σέντρα του Μπουμάλ). Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκάγκλια για σκληρό μαρκάρισμα στον Γκόλια.

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς (46' Τσενάμο), Παλαιολόγος (46' Κουτρομάνος), ’ντι (46' Γκόλιας), Ετζενγκουέλε (58' Αναστασιάδης), Ντολεζάι, Σιόντης (46' Μεζάκ), Μουμίν (46' Κούσας), Μπουμάλ (46' Μπαμόγκο), Χαριστέας (78' Μπουμάλ), Μητρόπουλος (58' Μπελεβώνης), Πασάς (46' Καραμαλίκης, 69' Δέντσας).

ΑΕΛ Καλλονής: Σουλογάννης, Γάλας, Μπρούνο (72' Θυμιόπουλος), Τραορέ, Καρακώστας, Κριπιντήρης (56' Ντος Σάντος), Μαρσέλο, Σκάγκλια, Τριανταφύλλου (56' Ταραχούλσκι), Λεοζίνιο (82' Βλαστέλης), Μανούσος (69' Μανουσάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα