Πρίγκηπας είσαι... Λέτο!!! (photos)

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο απόλυτο πρωταγωνιστή, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-0 τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Εξαιρετική η τριπλέτα του Αργεντινού με τους Κουίνσι και Κλέιτον κατά διαστήματα, αποθέωσε και Φερέιρα ο κόσμος που έστειλε πολιτικό μήνυμα με τα συνθήματά του.

Ταγκό χορεύει τους φετινούς αντιπάλους

του Παναθηναϊκού ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, ξεπερνώντας ακόμα και τον Κριστόφ Βαζέχα, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι «πράσινοι» βρήκαν στο πρόσωπό του τον ηγέτη που αναζητούσαν μετά την αποχώρηση τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ το φετινό καλοκαίρι.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο έπαιξε κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Εργοτέλη, με τον κόσμο να πιστώνει την εικόνα της ομάδας στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και στη δουλειά που έχει κάνει στο «τριφύλλι» φέτος, αφού τον αποθέωσε μετά το τέταρτο γκολ στο ΟΑΚΑ. Σε ρόλο κομπάρσου περιορίστηκε ο Εργοτέλης καθώς σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Καπίνο, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο της ομάδας και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά μετά από τρία ματς πρωταθλήματος.

Χωρίς εκπλήξεις οι ενδεκάδες

Οι δυο προπονητές δεν επιφύλασσαν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις ενδεκάδες που επέλεξαν να παρατάξουν. Κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού ήταν ο Καπίνο, με τους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Μαρίνο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Σιμάο, Κατσουράνης και Ζέκα ενώ στην επίθεση συνεργάστηκαν οι Κουίνσι, Λέτο και Κλέιτον.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε το 4-3-3 με τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια και τους Ναντόμο, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς και Σασιασβίλι από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Φραγκουλάκης, Ολίσε και Τζούνιορ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης, οι Ρομάνο και Λεάλ ήταν τα στηρίγματα του Μπούντιμιρ.

«Μπουμ» και Λέτο έκαναν την αρχή…

Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα έδειξε ότι ήθελε να γίνει το αφεντικό του παιχνιδιού και να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Εργοτέλη. Παίζοντας επιθετικά και με τον Λέτο σε μεγάλα κέφια, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν πολύ νωρίς το προβάδισμα με σκόρερ όμως έναν αμυντικό. Ήταν το 7’ του αγώνα όταν ο Αργεντινός μπήκε από δεξιά στην περιοχή και κέρδισε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για να σκοράρει ο Μπουμσόνγκ με διπλή προσπάθεια, αφού η πρώτη κεφαλιά που έκανε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και χρειάστηκε και δεύτερη.

Ο Εργοτέλης μετά το γκολ, αν και θέλησε να αντιδράσει δεν τα κατάφερε και μετά από λίγα λεπτά στα οποία θέλησε να απειλήσει με κάποιες αντεπιθέσεις, ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι τα ηνία. Έτσι στο 25’, με την «πράσινη» κυριαρχία να συνεχίζεται, οι Κλέιτον και Κουίνσι συνεργάστηκαν όμορφα έξω από την περιοχή, ο Γκανέζος μπήκε σε αυτή από δεξιά και έκανε γύρισμα-έτοιμο γκολ στον Λέτο που

Keywords
Τυχαία Θέματα