Κρίσιμο «δίποντο» για τους Σαρκς

07:48 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Νίκη με 5-2 πήραν οι Σαν Χοσέ Σαρκς σε βάρος των Ντάλας Σταρς και βρέθηκαν μία... ανάσα από τα play off.

Άλλωστε, οι δύο σύλλογοι της Pacific διεκδικούν τις τρεις τελευταίες θέσεις της Δύσης που οδηγούν στα play off. Μετά το «διπλό» στο Ντάλας, οι «καρχαρίες» έχουν προβάδισμα τριών βαθμών σε σχέση με τους Σταρς και παράλληλα βρέθηκαν έναν βαθμό μακριά από το ρετιρέ της Pacific, το οποίο ισοδυναμεί με την τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Μόλις

32 δευτερόλεπτα μετά το 2-1 υπέρ των «αστεριών» από τον Alex Goligoski, o T.J. Galiardi ισοφάρισε σε 2-2. Στην συνέχεια, 2:36 πριν από την λήξη της δεύτερης περιόδου, ο Logan Couture σημείωσε το νικητήριο γκολ. Ακολούθησαν ο Joe Thornton στο τρίτο 20λεπτό, ενώ ο Antti Niemi συμπλήρωνε 29 αποκρούσεις με καταπληκτική εμφάνιση. Επίσης, ο Ryane Clowe διαμόρφωσε το τελικό 5-2 σε ανυπεράσπιστη εστία. Στο πρώτο 20λεπτο, ο Daniel Winnik είχε ανοίξει στο σκορ υπέρ των εκπροσώπων του Σαν Χοσέ και ο Brenden Morrow είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους Σαρκς στους 92 βαθμούς και στην έβδομη θέση της Δύσης. Αντίθετα, οι Τεξανοί έμειναν στους 89 και στην ένατη θέση. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δύο ακόμα ματς, ενώ οι Λος Άντζελες Κινγκς βρίσκονται στους 93 βαθμούς με δύο ακόμα αγώνες, οι Φίνιξ Κογιότες στους 91 με τρεις ακόμα και οι Κολοράντο Άβαλανς 88 με δύο ακόμα, αντίστοιχα. Δύο από τις παραπάνω ομάδες δεν θα προκριθούν στα play off, με τους Σταρς και τους «αβς» να έχουν σημαντικό μειονέκτημα αναφορικά με την παρουσία τους στην post-season σε βάρος των άλλων τριών διεκδικητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα