Χάινκες: Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε την νίκη

07:48 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της Μαρσέιγ με το ίδιο σκορ, 2-0, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιούπ Χάινκες να υποστηρίζει πως οι Βαυαροί άξιζαν την νίκη γιατί ήταν καλύτεροι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην "Αλιάντζ Αρίνα", ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Παίξαμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα παρότι προερχόμασταν από συνεχή δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Νόιερ μας έσωσε με τις επεμβάσεις του σε κάποιες περιπτώσεις αλλά ήμασταν καλύτεροι

και αξίζαμε την νίκη στο τέλος. Η Μαρσέιγ είναι καλή ομάδα, δεν έφτασε άδικα στα προημιτελικά και σήμερα έδωσε τα πάντα για την ανατροπή παίζοντας με τρεις επιθετικούς. Άλλωστε έχει κερδίσει σπουδαίες ομάδες φέτος όπως η Ντόρτμουντ και η Ίντερ".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε δήλωσε για την πρόκριση των Βαυαρών: "Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε εξ αρχής τον έλεγχο και αξίζαμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ομάδα μας συνεχίζει να διεκδικεί τρεις τίτλους και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και τις τρεις διοργανώσεις. Ακόμη υπάρχει καιρός για να δούμε τα παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης. Προέχει τώρα το ματς με την Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα