«Ζημιά» οι Τζετς στο Σανράιζ

07:16 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Δύο βαθμούς ήθελαν οι Φλόριντα Πάνθερς, αλλά πήραν μονάχα έναν στην ήττα τους με 5-4 από τους Ουίνιπεγκ Τζετς στην παράταση.

Ο αρχηγός των Τζετς, Andrew Ladd, σημείωσε δύο γκολ, με το ένα να είναι το «χρυσό» της αναμέτρησης. Έτσι οι «πάνθηρες» πήραν έναν ακόμα βαθμό της... παρηγοριάς, αλλά θέλουν άλλον έναν στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την πρώτη θέση της Southeast και την τρίτη της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Πέρα

από τον Ladd, οι Bryan Little, Zach Bogosian και Evander Kane πέτυχαν γκολ, ενώ ο Ondrej Pavelec έκανε 34 αποκρούσεις. Για τους Πάνθερς σκόραραν οι Tomas Kopecky, Tomas Fleischmann, Kris Versteeg και Marco Sturm, ενώ ο Jose Theodore έκανε 25 αποκρούσεις.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι του Σανράιζ δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία τους στα play off, αν και διατηρούν την τρίτη θέση στην Ανατολή με 92 βαθμούς. Άλλωστε υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο δύο νικών των Μπάφαλο Σέιμπερς και Ουάσινγκτον Κάπιτολς, οι οποίες σε συνδυασμό με δύο δικές τους θα προκαλέσουν τον αποκλεισμό από την post-season. Αντίθετα οι Τζετς είναι μακριά από όλα τα σενάρια, αν και συμπλήρωσαν 83 βαθμούς και παράμειναν στην δέκατη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα