«Κρατάμε την Εθνική στην ελίτ»

Χαμηλούς τόνους ενόψει Γεωργίας προτίμησε να κρατήσει ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε ότι για τους διεθνείς μας, τα επιτεύγματα της Εθνικής Ελλάδας είναι σαν να παίρνουν πολλούς τίτλους με τις ομάδες τους.

«Νομίζω ότι για μια χώρα όπως η Ελλάδα, με όλα αυτά τα προβλήματα, ήταν ένα καλό βράδυ. Δώσαμε χαρά στον κόσμο», τόνισε ο διεθνής μέσος, μιλώντας στον

Sentra FM και πρόσθεσε:

«Για εμάς είναι χαρά το ότι σταθεροποιούμαστε τις μεγάλες διοργανώσεις και έχουμε την Εθνική στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Είναι σαν να παίρνουμε πολλούς τίτλους μαζεμένους με τις ομάδες μας και αυτό “χτίζεται” μέσα απ’ τη δουλειά και τη νοοτροπία που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους και μέσα από αυτή έρχεται και η διάκριση για όλους».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Κατσουράνης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Φάνη Γκέκα, με αφορμή τον κοινό πανηγυρισμό τους στο γκολ του δεύτερου:
«Δεν έχω κάτι να κρύψω. Νομίζω ότι ο Φάνης έκανε λάθος και το κατάλαβε. Με τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν αποχώρησε είχε “φωτογραφίσει” εμένα και νομίζω ότι είχε κάνει λάθος. Θεωρώ ότι είχε 100% άδικο, το παραδέχτηκε, γύρισε πίσω και καλά έκανε, γιατί είναι ένας πολύ καλούς ποδοσφαιριστής και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιους παίκτες».

Σε ότι αφορά το κρίσιμο ματς με την Γεωργία, ξεκαθάρισε: «Ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Οι πανηγυρισμοί τελειώσανε. Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς και στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα. Θα πρέπει να αγωνιστούμε καλά και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα