Κουρμπανάς: «Υπήρχε δίψα για διάκριση»

17:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πιο ψηλά αξίζει να αγωνίζεται ο Παναγιάλειος, σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος τόνισε πως κλειδί για την επιτυχία ήταν η σοβαρότητα και η δίψα των παικτών.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων», σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στο τιμόνι, ωστόσο πρέπει να συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση.

«Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η δίψα για διάκριση που είχαν τα παιδιά. Στηριχθήκαμε σε νεαρά παιδιά της ευρύτερης περιοχής, που αγαπούσαν τη φανέλα και είχαν θέληση για διάκριση. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, σε μία εποχή που υπάρχουν

τόσα προβλήματα στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία. Ο Παναιγιάλειος ανήκει σε ψηλότερες κατηγορίες, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει σωστός προγραμματισμός. Οι καλοκαιρινοί μήνες του σχεδιασμού είναι πάντα οι πιο δύσκολοί για έναν προπονητή», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για το μέλλον του στον Παναιγιάλειο, ανέφερε: «Όταν ζεις τέτοιες στιγμές όπως φέτος με μία ομάδα, είσαι υποχρεωμένος να συζητήσεις πρώτα από όλα μαζί της για το μέλλον σου. Μακάρι να συμφωνήσουμε σε όλα τα θέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα