Μποντιρόγκα: «Η καρδιά μου λέει Παναθηναϊκό, όλα ανοιχτά για Ολυμπιακό»

17:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τους ημιτελικούς του Final 4 της Κωνσταντινούπολης (11/13-05), στους οποίους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, ανέλυσε ο πρώην «πράσινος», Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο Σέρβος άσος που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία τόσο στο «τριφύλλι», όσο και την Μπαρτσελόνα θέλει στον

τελικό τον Παναθηναϊκό, ενώ θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έχει σημαντικές πιθανότητες νίκης κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στην Ευρωλίγκα:

-για το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός (9:20-11:48)

Για τα χαρακτηριστικά των δύο ομάδων: «Η ΤΣΣΚΑ είναι ίσως είναι η καλύτερη όλων των εποχών της παρουσίας της στην Ευρωλίγκα. Έχει τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εμπειρία και βάθος πάγκου. Τόσο ο Ομπράντοβιτς, όσο και οι περισσότεροι παίκτες. Ξέρουν από τέτοια ματς. Το κλειδί για την ΤΣΣΚΑ είναι ο Κιριλένκο και ο Τεόντοσιτς αλλά σημαντικός είναι και ο Κρστις. Αλλά και οι περισσότεροι παίκτες Ο Σβεντ, ο Σισκάουσκας… Έχουν πολύ καλή και δυνατή ομάδα που διαθέτει αθλητικά προσόντα. Όλοι μπορούν να σκοράρουν 15-20 πόντους. Ίσως έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ από όλους στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης».

Για το μεταξύ τους ματς: «Πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός σε έναν αγώνα με την ΤΣΣΚΑ έχει τύχη. Το κλειδί είναι ο Διαμαντίδης. Αλλά και τα πικ εν ρολ του Γιασικεβίτσιους που είναι ίσως τα καλύτερα στη Ευρώπη. Κάθε παίκτης ξέρει τι να κάνει κάθε στιγμή. Αυτό θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Να μην κάνει λάθη η ομάδα του και να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα».

Η εκτίμησή του: «Πολύ δυνατό ζευγάρι. Οι πιθανότητες είναι 50-50, αλλά η καρδιά μου λέει Παναθηναϊκό. Και οι δύο έχουν ταλαντούχους παίκτες. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

-για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (21:45-23:45 στο video)

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι η έκπληξη του Final 4. Ο Ίβκοβιτς έκανε εξαιρετική δουλειά, κάτι που φάνηκε τους τελευταίους δύο μήνες. Έβαλε δυο-τρεις νεαρούς παίκτες στην ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ με πολλή ενέργεια. Μερικοί από αυτούς έχουν μεγάλα αθλητικά προσόντα. Έχουν ελπίδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

Για την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι επίσης καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητή. Το κλειδί είναι ο Ναβάρο, αλλά κατά την άποψή μου εξαρτάται πολύ και από τον Χουέρτας. Είναι πολύ χρήσιμος ειδικά σε τέτοιου στυλ παιχνίδια. Αλλά υπάρχει βάθος πάγκου και άλλοι παίκτες είναι πολύ δυνατοί όπως ο Έιντσον και ο Εντόνγκ».

Η εκτίμησή του: «Οι νέοι παίκτες που έβαλε ο Ολυμπιακός μέσα στο παιχνίδι του παίζουν καλά, έχουν κίνητρο, βγάζουν μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ ανοικτό ματς μέχρι τέλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα