Κωτούλης: «Να αποφύγουμε τα πλέι άουτ»

O Άρης επικράτησε της ΦΕΑ, στο Αλεξάνδρειο, κι επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τέσσερα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Κώστας Κωτούλης, μίλησε στο Άρης FM 92.8 για την επιστροφή στις επιτυχίες, το επόμενο παιχνίδι με τον πανίσχυρο Αθηναϊκό, αλλά και το στόχο που έχουν θέσει φέτος και δεν είναι άλλος από τη σωτηρία. Αναλυτικά τα όσα είπε...

class="ecxMsoNormal">Για τη νίκη επί της ΦΕΑ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Καταφέραμε και κερδίσαμε για το λόγο ότι ο αντίπαλος δεν είχε τις ξένες παίκτριες, όπως στον πρώτο αγώνα, οπότε είχαμε χάσει».

Για το γεγονός πως ο Άρης δεν έχει ξένη παίκτρια: «Ο κύριος λόγος που δεν πήραμε ξένη αθλήτρια ήταν για να είμαστε σωστοί στα οικονομικά στο τέλος της περιόδου. Επιλέξαμε παίκτριες οι οποίες θέλουν να παίξουν και είναι Ελληνίδες. Αυτή τη φορά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι καλό και δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε σε πολύ καλή θέση. Η Σταυρίδου, μια πολύ καλή αθλήτρια, εγκαταστάθηκε πλέον στη Θεσσαλονίκη και οι παίκτριες γνωρίζουν η μία την άλλη».

Για τους στόχους τους: «Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στους στόχους μας, ο οποίος είναι να μην πάμε στα πλέι άουτ. Εννοείται πως μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για τη φετινή Α1 Γυναικών: «Σίγουρα, υπάρχει διαφορά στο επίπεδο του πρωταθλήματος. Πλέον, δεν γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στον επόμενο αγώνα, γιατί σε πολλές ομάδες έφυγαν οι ξένες παίκτριες λόγο οικονομικού».

Για το επόμενο παιχνίδι, με τον Αθηναϊκό: «Το παιχνίδι στον Αθηναϊκό είναι δύσκολο. Βέβαια, το επίπεδο της αθηναϊκής ομάδας δεν είναι όπως ήταν πέρυσι, αλλά και πάλι είναι πρώτος. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι έχουμε και να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε μικρότερες αθλήτριες, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > OnSports
Κωτούλης,kotoulis