Κωστούλας: «Ποδόσφαιρο; Ούτε με σφαίρες...»

Την απόφασή του να μην ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο και τον Παναιτωλικό εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Φώτης Κωστούλας. Μόνο που τώρα, εξήγησε αναλυτικά τι τον απογοήτευσε και τι ήταν αυτό που τον έπεισε ότι δεν ταιριάζει στον χώρο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα agrinionews.gr και δεν δίστασε να δηλώσει ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα «είναι ένα κλειστό κλαμπάκι για μέλη που όσο ψηλά είναι στη ιεραρχία τόσο περισσότερο έχουν ασχοληθεί με βρώμικες καταστάσεις. Η επιτυχία

είναι εξαρτημένη από το πόσο είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα. Θυμίζει το βουλευτικό άσυλο ή την ομερτά κάποιων πολιτικών, που έχουν φτιάξει έναν κύκλο μεταξύ τους, μέσα στον οποίο μπορούν να μη λογοδοτούν!». Υποστήριξε ότι δεν θα έμενε στον χώρο ούτε με σφαίρες, ενώ κοινοποίησε την απόφασή του να μην κυνηγήσει την υπόθεση των αδειοδοτήσεων στο CAS όχι λόγω εξόδων, αλλά επειδή πιστεύει ότι δεν πρόκειται να δικαιωθεί.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κωστούλα στο agrinionews.gr

Υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθεί με τον Παναιτωλικό ο Φώτης Κωστούλας;

«Ούτε με σφαίρες! Όχι με τον Παναιτωλικό, αλλά γενικά με το ποδόσφαιρο, εκτός από το να βλέπω στην τηλεόραση μπάλα. Και το είπα και στην τηλεοπτική συνέντευξη πρόσφατα, αλλά κάπου στη ροή της κουβέντας χάθηκε. Το κακό είναι πως απογοητεύτηκα συνολικά από αυτό που είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν φταίει το Αγρίνιο σ’ αυτό. Φταίει ότι το άθλημα στην Ελλάδα είναι ένα κλειστό κλαμπάκι για μέλη που όσο ψηλά είναι στη ιεραρχία τόσο περισσότερο έχουν ασχοληθεί με βρώμικες καταστάσεις. Η επιτυχία είναι εξαρτημένη από το πόσο είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα. Θυμίζει το βουλευτικό άσυλο ή την ομερτά κάποιων πολιτικών, που έχουν φτιάξει έναν κύκλο μεταξύ τους, μέσα στον οποίο μπορούν να μη λογοδοτούν!»

Μήπως η απογοήτευσή σας αδικεί την ομάδα και την πόλη; Γιατί ο κόσμος στήριξε με τα διαρκείας και με τις εκδρομές του...

«Κοιτάξτε την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω γενικά στο χώρο. Είχα ακόμη και την όρεξη να φτιάξω από την αρχή μια ομάδα και να την ξεκινήσω από ερασιτεχνικό επίπεδο, μια ομάδα για τα ντόπια παιδιά που θα την στήριζα εγώ και η τοπική κοινωνία. Τελικά είδα τον κόσμο να γράφει και να μιλάει για μένα σα να του πήρα κάτι ή σαν να του ζήτησα κάτι όλα αυτά τα χρόνια. Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει ζητήσει κάτι; Όχι, μόνο έχω δώσει. Τώρα κάποιοι μπορεί να λένε ότι ήρθα εδώ να προβληθώ. Σε ποιον; Να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα; Γιατί, για να ασχολούνται με μένα και τα προσωπικά μου; Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι στα προσωπικά μου δεν θεωρώ ότι έχει μπει κανείς ούτε και με ενδιαφέρει τι λένε για μένα ως Φώτη Κωστούλα. Αλλά ως δημόσιο πρόσωπο σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο από το σεβασμό που μου έδειξαν».

Και τα κουτσομπολιά;

«Πράγματα που δεν έχουν σημασία και σε τελική ανάλυση σε μια μικρή κοινωνία είναι και τρόπος να περάσεις την ώρα σου».

Επιστρέφοντας στο ποδόσφαιρο δεν τα γνω

Keywords
Τυχαία Θέματα