Euro 2012: Με προβλήματα η προετοιμασία της Ισπανίας

Τη Σερβία αντιμετωπίζει η Ισπανία στο Σεν Γκάλεν της Ελβετίας στο πρώτο της φιλικό ενόψει Euro 2012 με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Τον τίτλο της θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί η Ισπανία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Οι «φούριας ρόχας» ξεκινούν την προετοιμασία τους στην Ελβετία και το Σεν Γκάλεν όπου αύριο (26/5) αντιμετωπίζουν τη Σερβία στο πρώτο τους φιλικό.

Ο

Βιθέντε ντελ Μπόσκε ωστόσο, έχει αρκετά σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εκτός των γνωστών απουσιών (Νταβίντ Βίγια και Κάρλες Πουγιόλ) υπάρχουν και άλλα προβλήματα που πονοκεφαλιάζουν τον έμπειρο τεχνικό.

Η προετοιμασία της ομάδας, επηρεάζεται αρκετά από τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, καθώς οι ποδοσφαιριστές των Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

«Είναι κάτι που δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. Αυτό είναι θέμα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας», είπε αρχικά ο Ντελ Μπόσκε για να συνεχίσει: «Είναι αλήθεια ότι μας αφήνει μία διαφορετική κατάσταση».

Η τελική 23αδα των πρωταθλητών Κόσμου θα γίνει γνωστή την επόμενη Κυριακή με τους παίκτες των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ισπανίας να μπαίνουν στην αποστολή πριν από την αναμέτρηση με τη Βόρεια Κορέα. Όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για τη φιλική αναμέτρηση της 3ης Ιουνίου με την Κίνα.

«Το προαίσθημά μας, είναι θετικό. Η ομάδα δουλεύει εξαιρετικά αυτές τις μέρες», είπε από την πλευρά του ο Σέρχιο Ράμος. Η αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σερβία θα δώσει την ευκαιρία στους Ρομπέρτο Σολδάδο, Αλβάρο Νεγρέδο και Αντριάν Λόπεζ, να πείσουν τον Ντελ Μπόσκε για μία θέση στην τελική αποστολή. Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα, καθώς πρόσφατα έδωσαν αγώνα 120 λεπτών για το Champions League.

Ερωτηματικά υπάρχουν και για τη θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος: «Είμαι πρωταθλητής Ευρώπης και Παγκόσμιος πρωταθλητής, παίζοντας στα άκρα της άμυνας, οπότε αυτή η θέση μου ταιριάζει περισσότερο», είπε από την πλευρά του.

Ο Χουάνφραν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ιγκνάσιο Μονρεάλ της Μάλαγα είναι οι δύο παίκτες που θα προσπαθήσουν να εκτοπίσουν από τη βασική ενδεκάδα τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, Ζόρντι Άλμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα