Εξαμελής εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων

Μόνο έξι Έλληνες κολυμβητές θα βρεθούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου, αφού η ΚΟΕ αποφάσισε να περικόψεις τις θέσεις αποστολής.

Με έξι αθλητές (πέντε αγόρια και μία κοπέλα) θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων, που θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα από 4 έως 8 Ιουλίου. Τα «στενά» οικονομικά δεδομένα, αλλά και το μέτριο αγωνιστικό επίπεδο της συγκεκριμένης «φουρνιάς»
(αγόρια γεννημένα 1994-95 και κορίτσια γεννημένα 1996-97) οδήγησε την ΚΟΕ στην απόφαση να περικόψει κατά το ήμισυ τις θέσεις της αποστολής. Στη βελγική πόλη θα ταξιδέψουν οι Ανδρέας Βαζαίος (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Χάρης Καρακαϊδός (ΓΣ Περιστερίου), Αλέξανδρος Καπισίδης (Ολυμπιάδα 73), Μιχάλης Κοντιζάς (Εθνικός Π.), Χρήστος Μουζάς (ΓΣ Περιστερίου) και Αναστασία Κυριλή (Ολυμπιακός). Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο οι δύο πρώτοι έπιασαν τα όρια που είχε θέσει η ομοσπονδία και είναι αυτοί που έχουν τις περισσότερες ελπίδες για διάκριση στη διοργάνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα