Κωστούλας: «Αρνήθηκα να πάω μαζί τους και με έστηναν»!

Στην αποκάλυψη πως το κύκλωμα των «στημένων» αγώνων που ξεσκεπάστηκε τους προηγούμενους μήνες τον πλησίασε αρκετές φορές, ωστόσο η άρνησή του να εμπλακεί με το παρασκήνιο έβαλε στο στόχαστρο τους τον Παναιτωλικό, προέβη ο πρόεδρος των Αγρινιωτών, Φώτης Κωστούλας.

«Με έβαλαν απέναντι και αφού δεν ήμουν μαζί τους με έστηναν. Μερικοί από αυτούς που ξέραμε ότι μας έστησαν τους είδαμε στην συνέχεια και κατηγορούμενους και διωγμένους», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κωστούλα στην εκπομπή «Εφ' όλης της ύλης» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΧΕΛΩΟΣ TV».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας

του Παναιτωλικού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περιπέτεια της «Super League», κάνοντας πρώτα μια αναδρομή στα δύσκολα χρόνια της ομάδας, αλλά και σε όλα τα… καυτά ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Φώτη Κωστούλα:

Για το αν έχει αλλάξει πλέον η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τα γεγονότα του καλοκαιριού: «Δεν γίναμε ξαφνικά εκκλησία. Μη το νομίζουμε αυτό. Ο τρόπος για να ξεφεύγει κανείς και να παρανομεί υπάρχει ακόμη. Οπότε καλό είναι να προσέχουμε και τώρα».

Για το αν η κρίση έχει αγγίξει και τον Παναιτωλικό: «Φέτος ο Παναιτωλικός έχει λιγότερα έσοδα από όσα θα υπήρχαν αν πέρσι ήμασταν στην Σούπερ Λίγκα. Πάλι δεν βγαίνει ο προϋπολογισμός μας γιατί άλλα χρήματα υπολογίζαμε τον Ιούλιο ότι θα παίρναμε. Τόσο από τον ΟΠΑΠ που δεν έχουμε κάνει ακόμη σύμβαση, όσο και από τα τηλεοπτικά της ΝΟVΑ. Ξαφνικά κόβονται όλα. Υπάρχει και το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και το σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο και όλες οι εταιρίες περιορίζουν τα έξοδα! Είναι όμως σημαντική η βοήθεια από τον κόσμο και πως αντιμετωπίζει την κατάσταση στην Σούπερ Λίγκα που γεμίζει το γήπεδο. Από την άποψη των εισιτηρίων είμαστε πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζαμε! Από τις χορηγίες της τοπικής κοινωνίας υπάρχει μια μικρή κάμψη αλλά είναι λογικό λόγω κρίσης. Αντίθετα από τις μεγάλες επιχειρήσεις στην πόλη δεν έχουμε το παραμικρό έσοδο».

Για το πως σχεδιάστηκε το καλοκαίρι η ομάδα: «Ανεβάσαμε τον προϋπολογισμό σε ότι αφορά τους παίκτες και την οργάνωση της ομάδας. Ανεβήκαμε κατηγορία, αλλάζουν και οι απαιτήσεις. Αν και κάναμε μεγάλες προσαρμογές προς τα πάνω πήραμε και καλό έμψυχο υλικό. Ως τώρα πάμε καλά και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Πάμε βήμα-βήμα. Όσο μπορώ να βάζω χρήματα προχωράμε. Να βρεθώ στην κατάσταση άλλων ομάδων που χρεώνονται για να τα μπαλώσουν του χρόνου αυτό δεν θα το κάνω. Αυτή την στιγμή υπολογίζουμε τα έσοδα μας και δεν ξεφεύγουμε πολύ».

Για τον τρόπο του μεταγραφικού σχεδιασμού: «Είδαμε πάρα πολλούς παίκτες. Είχαμε μια ατελείωτη λίστα. Σε πολλούς είπαμε «όχι ευχαριστώ» γιατί ήταν ακριβοί. Προσαρμοστήκαμε στα δικά μας δεδομένα. Την επιλογή των παικτών την κάνει ένα τιμ που έχουμε. Είναι ο προπονητής, είναι ο κ. Μπελεβώνης, ο κ. Νταλακούρας, είμαι εγώ και 2 ακόμη άτομα από το συμβούλιο. Συζητάμε συνέχεια για τους παίκτες. Λέμε αν ένας παίκτης θα βγει ή δεν θα βγει. Τους παρακολουθούμε αφού οι παίκτες είνα

Keywords
Τυχαία Θέματα