Κόντε: «Η Γιούβε πέτυχε κάτι που δεν περίμενε κανείς!»

01:14 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε (και πως όχι) ο Αντόνιο Κόντε μετά την κατάκτηση του Scudetto με τη Γιουβέντους, ωστόσο δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στη Μίλαν για την υπέροχη, όπως χαρακτήρισε, μονομαχία τους.

«Τα συναισθήματα αυτά τη στιγμή είναι απερίγραπτα, φανταστικά, μοναδικά! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι γιατί πετύχαμε κάτι που δεν περίμενε κανείς στην αρχή της σεζόν. Ευχαριστώ τους παίκτες μου που δούλεψαν τόσο σκληρά, τους τιφόζι γιατί ήταν πάντα 100% μαζί μας και βγάζω το καπέλο μου στη Μίλαν γιατί είναι μια σπουδαία ομάδα και είχαμε μια υπέροχη μονομαχία φέτος.

Το γεγονός ότι πήραμε το Scudetto με έναν αντίπαλο όπως η Μίλαν μας ικανοποιεί περισσότερο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας» μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι η οποία σε συνδυασμό με την ήττα της Μίλαν, χάρισε το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στην ομάδα του Τορίνο, συμπληρώνοντας:

«Μόνο το 1-1 με την Λέτσε προκάλεσε έναν εκνευρισμό, αλλά είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας μία αγωνιστική πριν το τέλος και είμαστε και αήττητοι. Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε χωρίς ήττα τη σεζόν καθώς κάτι τέτοιο θα είναι ιστορικό. Είναι το πρώτο μου Scudetto ως προπονητής και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Θέλουμε να το γιορτάσουμε στο γήπεδο με τους οπαδούς μας αλλά είναι δύσκολο απόψε γιατί βλέπεται τι ατμόσφαιρα επικρατεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα