Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, «μακελειό» στο Περιστέρι

00:13 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το τελευταίο της χαρτί για την πρωτιά στα play offs παίζει την Δευτέρα (07/05, 20.00) η ΑΕΚ η οποία φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που προέρχεται από απώλεια βαθμών. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλη μάχη στο Περιστέρι (17.45) στο πιο καθοριστικό ίσως ματς για τους γηπεδούχους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ

(Novasports 1, 17.45)

Η ισοπαλία που απέσπασε ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό τον έβαλε για τα καλά στο κόλπο κατάκτησης της δεύτερης θέσης στα play offs, κάτι που αποτελεί τον αρχικό στόχο της ομάδας του Περιστερίου. Το σημαντικότερο, δε, είναι ότι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη φάνηκε να αφήνουν πίσω τους τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, παρότι οι ουδέτεροι παρατηρητές θεωρούσαν πως θα τους επηρέαζε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.

Για να έχει βέβαια αντίκρισμα το 1-1 του ΟΑΚΑ, ο Ατρόμητος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του καθόλη τη διάρκεια των play offs. Πολύ περισσότερο σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που πήρε τρίποντο την 1η αγωνιστική και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ο Γιώργος Δώνης κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Τάτο και Καραγκούνη, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Γιαννούλη, ώστε να τον προφυλάξει για τους επόμενους αγώνες.

Η αποστολή του Ατρομήτου

Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Σφακιανάκης, Οικονόμου, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Μπάλλας, Καραμάνος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου

Δεινοπάθησε, κινδύνεψε, ήταν χειρότερος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά τα κατάφερε. Ενα γκολ του Γεωργιάδη στο 87' της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, έδωσε στον ΠΑΟΚ ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην πρεμιέρα των play offs και τον έφερε μόλις στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που λίγο νωρίτερα «σκόνταφτε» με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι διεκδικεί πλέον με πολλές αξιώσεις την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα, ωστόσο επειδή ακριβώς η κατάσταση είναι ρευστή, θα χρειαστεί αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Εκεί, δηλαδή, όπου στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 σε ένα εντελώς διαφορετικό όμως ματς. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς με τον Ατρόμητο τον οποίο όπως υποστήριξε εκτιμά ιδιαίτερα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γλύκος, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σνάουτσνερ και ο τιμωρημένος Νιμανί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λαζάρ, Λίνο, Ρομπέρ

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Novasports 1, 20.00)

Τρομερή εμφάνιση μπορεί να μην έκανε η ΑΕΚ στην Τούμπα, ωστόσο άξιζε την ισοπαλία που θα την βοηθούσε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Το γκολ του Γεωργιάδη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όμως, άφησε την Ενωση στους μηδέν βαθμούς και την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κάτι που σημαίνει ότι η αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μοιάζει κάτι με ματς χωρίς αύριο.

Στις τάξεις της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου, πάντως, επικρατεί αισιοδοξία για τη

Keywords
Τυχαία Θέματα