Κωνσταντίνου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Άδικη χαρακτήρισε την ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΑΟ Γλυφάδας ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, που αναφέρθηκε επίσης στο πολύ καλό θέαμα που πρόσφεραν χθες (9/05) οι δύο ομάδες.

Ο 23χρονος μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για την παρουσία του κόσμου στο Ελληνικό, αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟΧ:

«Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Η εικόνα του αγώνα έδειξε ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Έπρεπε να βάλουμε τουλάχιστον

ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί δημιουργήσαμε πολλές φάσεις».

Οι δύο φετινοί αγώνες του Απόλλωνα με τη Γλυφάδα ήταν οι καλύτεροι από άποψη θεάματος. Πού οφείλεται κατά τη γνώμη σου;

«Βοηθάει ο τρόπος που αγωνίζονται και οι δύο ομάδες. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που κλείνεται πίσω είναι πιο δύσκολο να ανοίξεις την άμυνά του. Η Γλυφάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και θέλει να παίξει μπάλα. Αυτό μας βοηθάει γιατί και εμείς είμαστε πολύ καλή και τεχνική ομάδα, ώστε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας».

Ο κόσμος του Απόλλωνα έδωσε σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα δυναμικό «παρών».

«Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ και στον αγώνα με τη Γλυφάδα είχε μαζική παρουσία. Τους ευχαριστούμε και πιστεύω ότι την Κυριακή θα τους ανταμείψουμε με θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθεί σε λίγες ημέρες η αναμέτρηση με τα Χανιά.

«Έχουμε την Κυριακή άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Ελπίζω να είμαστε ξεκούραστοι και συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους βαθμούς ώστε να πλησιάσουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα