WEB TV-Final 4: «Να το σηκώσει ο καλύτερος»

Την διάθεσή τους να προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά και την ευχή τους να απολαύσουν οι ίδιοι και οι φίλαθλοι ωραίους αγώνες, διατράνωσαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο final 4 της Euroleague.

Μία μέρα πριν την έναρξη του final 4, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν ότι εκεί βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες της

Euroleague.

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο final 4 της Κωνσταντινούπολης, με τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων να παραχωρούν το μεσημέρι της Πέμπτης συνέντευξη Τύπου. Αμφότεροι τόνισαν ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που δίνουν το «παρών» στη διοργάνωση και άπαντες ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό final 4.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με τον καθιερωμένο χαιρετισμό του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος ευχήθηκε να γίνουν καλοί αγώνες.

Ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είπε, στη συνέχεια, ότι είναι μεγάλη τιμή για την πόλη να φιλοξενεί ένα τέτοιο τουρνουά, ενώ το μέλος των τουρκικών αερογραμμών, Χαμπντί Τόπστου, δήλωσε ότι η αεροπορική εταιρία θα συνεχίσει να συμβάλει σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Το λόγο αργότερα πήρε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε ως δύσκολο αντίπαλο την Μπαρτσελόνα για να συμπληρώσει ο Βασίλης Σπανούλης, λέγοντας «θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε στον ημιτελικό»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε ότι στην Πόλη βρίσκονται τέσσερις πολύ καλές ομάδες και ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε, από την πλευρά, του ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να βρουν… απαντήσεις για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ.

Από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γιόνας Καζλάουσκας υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ ο Αντρέι Κιριλένκο από την πλευρά του δεν αρνήθηκε το γεγονός πως στόχος του, αλλά και στόχος της ομάδας του είναιη κορυφή της Ευρώπης.

Τέλος από την πλευρά της Μπαρτσελόνα οι Τζάβι Πασκουάλ και Έραζεμ Λόρμπεκ παραδέχτηκαν πως ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση.

Διαβάστε ακόμα:

Final 4-Ντεμιρέλ: «Να κερδίσει ο καλύτερος»

Σισκάουσκας: «Ο Διαμαντίδης είναι το μυαλό του Παναθηναϊκού»

Final 4-Τόπτσου: «Ευχόμαστε κάθε επιτυχία»

Final 4-Τοπμπάς: «Καλές αναμνήσεις για όλους»

Μπερτομέου: «Εύχομαι να απολαύσετε τους αγώνες»

Ίβκοβιτς: «Έχουμε μεγάλη διάθεση για το Final 4»

Σπανούλης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Ομπράντοβιτς: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Διαμαντίδης: «Να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Πασκουάλ: «Δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Καζλάουσκας: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Λόρμπεκ: «Σημαντικός ο Ολυμπιακός»

Κιριλένκο: «Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγ

Keywords
Τυχαία Θέματα