«Κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας από Νίκη Βόλου»

Πολλά παράπονα από τη φιλοξενία που έτυχαν στο Βόλο, στην αναμέτρησή τους με την τοπική Νίκη, έχουν στο Ηράκλειο.

Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας από τους φιλάθλους όχι μόνο ως προς εκείνους αλλά και τους διαιτητές, ενώ υποστηρίζουν πως η νίκη που πήραν οι γηπεδούχοι δεν τους άξιζε.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο ΟΑΑ διαμαρτύρεται εντονότατα για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά (ύβρεις, φτυσίματα προπηλακισμούς και ρίψη αντικειμένων) των οπαδών της ομάδας Νίκης, υπό την ανοχή των παραγόντων της στο μεταξύ μας αγώνα, της 04/12/2011 στο Βόλο, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας, που επέβαλαν τόσο στη διάρκεια του ημιχρόνου όσο και καθ' όλη τη διάρκεια του τρίτου και τέταρτου δεκαλέπτου, καθώς και μετά τον αγώνα προς την ομάδα μας και προς τους διαιτητές, τους έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσουν μια νίκη που κατά τη γνώμη μας δεν άξιζαν (για όλα τα παραπάνω σας παραπέμπουμε στο Φ.Α. και υπάρχει και στη διάθεση του καθένα σχετικό video).

Το Ηράκλειο ΟΑΑ στη μακρόχρονη διαδρομή του στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ έχει αποδείξει ότι τιμά, σέβεται και φιλοξενεί κάθε αντίπαλο και φιλοξενία δεν νοείται μόνο η παράθεση γεύματος σε παράγοντες και η διάθεση του γηπέδου για προπόνηση την παραμονή του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα