Κίνητρο άκρως βαθμολογικό στο «Χαλκιοπούλειο»

Η Λαμία υποδέχεται το Σάββατο (5/11, 19:00) τον Παναθηναϊκό σε μια αναμέτρηση που με βάση τη δυναμικότητα αλλά και τις χαμηλές βαθμολογικές «πτήσεις» των δυο ομάδων δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος προέρχεται από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Άρη και μάλιστα με ανατροπή κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι η ψυχολογία των Ρουμελιωτών έχει αλλάξει. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός

με τρεις ήττες στην εκκίνηση και φιλική ήττα μεσοβδόμαδα από την Κηφισιά προσπαθεί να πάρει «ανάσα» βαθμολογική και ψυχολογική.

«Κίνητρο οι βαθμοί»

Ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης μιλώντας για την αναμέτρηση στο «Χαλκιοπούλειο» τόνισε:«Η νίκη στην Θεσσαλονίκη ήταν μια μεγάλη ψυχολογική τόνωση γιατί είχαμε λίγο άγχος με τους βαθμούς... Βέβαια στη θέση που βρισκόμασταν εμείς, παραμένει ο Παναθηναϊκός κι αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι. Η ανάγκη για βαθμούς είναι το μεγαλύτερο κίνητρο κι ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνος» ενώ πρόσθεσε:«Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Μας ανησυχούν τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε, αφού δείξει ένα πολύ καλό κι ένα πολύ κακό πρόσωπο. Δουλεύουμε όμως για να βρούμε μια ισορροπία και θέλουμε τη νίκη για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που μας στηρίζει από την αρχή».

«Φέτος κανείς δεν μπορεί να μιλάει για παραδόσεις»

Στο «πράσινο» στρατόπεδο κρατούν χαμηλά τους τόνους με τον Σάκη Ψάρρα να δηλώνει: «Δεν αισθανόμαστε ότι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Ξέραμε από την αρχή της σεζόν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αλλά βλέπω μέσα από τις προπονήσεις μεγάλη βελτίωση και ελπίζω ότι αυτό θα φανεί σύντομα και μέσα στο γήπεδο και θα μετουσιωθεί σε... βαθμούς».

Ο δεύτερος αρχηγός του «τριφυλλιού» στο αγωνιστικό μέρος περιμένει: «ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και τα τρία προηγούμενα. Μπορεί να έχουμε και καλή παράδοση στη Λαμία, αλλά φέτος κανείς δεν μπορεί να μιλάει για παραδόσεις. Η Λαμία είναι ανανεωμένη, θα είναι σίγουρα αξιόμαχη αντίπαλος και παίζοντας εντός έδρας θα είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα