Κίνδυνος τιμωρίας για Πανελευσινιακό

Η αναβολή του αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης (19/10) με την Αργώ Μεγάρων, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού.

Οι «σταχυοφόροι» κινδυνεύουν με μηδενισμό στον συγκεκριμένο αγώνα, και με αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας του Πανελευσινιακού με την Αργώ Μεγάρων που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη (19/10), αναβλήθηκε, επειδή το πρωί της ίδιας ημέρας, η Δημοτική αρχή είχε στείλει έγγραφο στην ΕΠΣΔΑ, με το οποίο γνωστοποιούσε ότι ήταν

αδύνατη η παραχώρηση του γηπέδου, λόγω εργασιών αποκατάστασης ζημιών που υπέστη ο αγωνιστικός χώρος από βανδαλισμούς».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος, έκανε γνωστό πως θα στείλει σχετικό ερώτημα στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, προκειμένου να απαντήσει για το αν ο Πανελευσινιακός έχει ευθύνες ή όχι για την αναβολή του αγώνα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, από την Ένωση της Δυτικής Αττικής υποστηρίχθηκε η άποψη πως με βάση τον ΚΑΠ, η ΕΠΣΔΑ έπρεπε να είχε ενημερωθεί τρεις ημέρες νωρίτερα για το θέμα με το γήπεδο και όχι την ίδια ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, με έγγραφο το οποίο δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου.

Τονίστηκε δε, πως αρμόδιος να κρίνει εάν ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος ή όχι είναι μόνον ο διαιτητής του αγώνα, ενώ υπογραμμίστηκε πως αφού υπάρχει παραχωρητήριο του γηπέδου στην διοργανώτρια αρχή, τότε αυτό (σ.σ. γήπεδο), ανήκει στην ΕΠΣΔΑ.

Σε περίπτωση που τελικά ο Πανελευσινιακός τιμωρηθεί, θα χάσει τον αγώνα με την Αργώ στα χαρτιά, με σκορ 2-0, παίρνοντας όμως την πρόκριση, αφού στο πρώτο ματς, οι «σταχυοφόροι» είχαν επικρατήσει με σκορ 11-0!

Παράλληλα όμως, θα του αφαιρεθεί και ένας βαθμός από το πρωτάθλημα, όπως προαναφέραμε, ο οποίος ίσως του στοιχίσει στην πορεία, στην προσπάθεια για την κατάκτηση της ανόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα