Κέβιν Ντουράντ: «Βαρέθηκα τις ερωτήσεις για τους Σαν Αντόνιο Σπερς»

Στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προτιμά να συγκεντρωθεί ο Κέβιν Ντουράντ και όχι στον τρόπο παιχνιδιού των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της δυτικής περιφέρειας του NBA στη regular season έφτασαν και στον αντίστοιχο τελικό των playoffs. Μάλιστα τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/05, 03:30) θα ξεκινήσει η σειρά τους. Ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος… βαρέθηκε τις διαδοχικές ερωτήσεις για τα «σπιρούνια»:

«Απλά θα κάνω το παιχνίδι μου. Δεν σκέφτομαι τον τρόπο, με τον οποίο

θα με μαρκάρουν. Έχουν δυνατή άμυνα, αλλά όλες οι ερωτήσεις αφορούν τους Σπερς, πως θα επιτεθούν, πως θα αμυνθούν και άλλα. Ας με ρωτήσετε πως θα τους αντιμετωπίσουμε εμείς».

Φυσικά συνέχισε αναλύοντας την πλευρά της δικής του ομάδας:

«Έχουμε και εμείς σκληρή άμυνα. Γενικά έχουμε αρκετά όπλα. Το ξέρω ότι τερμάτισαν πρώτοι στην κατάταξη, πως έχουν πολύ καλό σύνολο και πως δεν έχουν χάσει παιχνίδι τους τελευταίους μήνες, αλλά θεωρώ ότι και εμείς έχουμε ελπίδες. Μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε».

Αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει κάποιο συγκεκριμένο πλεονέκτημα των «βροντών»:

«Απλά νομίζω ότι έχουμε και εμείς καλή άμυνα. Είμαστε αθλητικοί. Δεν είπα πως θα τους συντρίψουμε, αλλά πως μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Πλέον έχουμε μειώσει τα λάθη μας βελτιώνοντας την κυκλοφορία της μπάλας. Θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε και να βγούμε στον αιφνιδιασμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα