Το πάθος θα νικήσει, άραγε, την κούραση;

Τέσσερις προπονήσεις έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα στο Κίτσμπουελ. Δύο από κάθε μέρα, ιδιαίτερα εξοντωτικές, παρά το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ευτυχώς ο Σάντος «έκοψε» τη σημερινή (25/5) προπόνηση...

Ο Σάντος φώναζε από την επόμενη κιόλας ώρα της μετάθεσης των αγώνων των play offs. Τον άκουσε κανείς; Η Εθνική πήγε στην Αυστρία και από την πρώτη κιόλας μέρα οι διεθνείς μπήκαν σε διαδικασία των διπλών προπονήσεων.

Σίγουρα σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ωστόσο μόνο εύκολο

δεν είναι για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, μετά από μια «γεμάτη» χρονιά να έχει «ηθικό ακμαιότατον», που φωνάζουν και οι φαντάροι όταν τρέχουν στα κέντρα νεοσύλλεκτων.

Φανταστείτε τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν μέχρι τέλους στα play offs. Δεν ξέρω ποιοι έχουν την ικανότητα να είναι 100% έτοιμοι όταν πρέπει. Εύχομαι άπαντες, όπως όλοι φαντάζομαι, να αφήσουν την κούραση στο προπονητήριο του Κίτσμπουελ και να παρουσιάσουν – γι’ αρχή – στην Πολωνία το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται ότι επιθυμούν και οι ίδιοι, ανεξάρτητα από το βαθμό κούρασης του καθενός.

Όλοι έχουν ξεχάσει τι έκαναν τους προηγούμενους μήνες στο ελληνικό, γερμανικό, ιταλικό, σκωτζέζικο και τουρκικό πρωτάθλημα που αγωνίζονται. Όλοι, ανεξαιρέτως, οι ποδοσφαιριστές εδώ, στο Κίτσμπουελ, φαίνεται να έχουν εκείνο το πάθος που τους χαρακτηρίζει όταν φορούν το Εθνόσημο στο στήθος.

Θα περιμένουμε να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και αύριο (26/5), στο Κουφστάιν, στο πρώτο και σημαντικότερο φιλικό της Εθνικής στην Αυστρία, με αντίπαλο τη Σλοβενία. Εκεί θα φανεί ποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ικανότητα ν’ ακολουθήσουν τους υπόλοιπους.

Ολοκληρώνοντας, δεν θα μπορούσα να μην σταθώ στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν εδώ, στο Κίτσμπουελ. Την Πέμπτη (24/5) είδαμε, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, αυτό που λέμε ήλιο με... δόντια. Μιλάμε, όμως, για «δόντια» αλιγάτορα. Όχι αστεία. Εκεί που καθόμασταν με κοντομάνικο και σημειώναμε τις ασκήσεις του Σάντος, μήπως και βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, ως άλλοι προπονητές, κάνει ένα «μπράφ» και ξεκινά κατακλυσμός. Ο ήλιος εκεί απτόητος να απλώνει τις ακτίνες του σε όλη την περιοχή.

Υ.Γ. Κάποιοι, έμαθα, ξενέρωσαν από κάποιες επιλογές του Σάντος κατά τη διάρκεια των προηγούμενων προπονήσεων. Νομίζω ότι τέτοια ώρα δεν χωρούν μικροπρέπειες, για να μην τις χαρακτηρίσω αλλιώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα