Διαθεσόπουλος: «Το πρόσωπο που πρέπει να δείχνουμε στο εξωτερικό»

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος αναφέρθηκε στις ελληνικές επιτυχίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

«Συνεχίζεται η επιτυχημένη παρουσία της ελληνικής αποστολής, με δύο ακόμη μετάλλια. Αυτή είναι η Ελλάδα. Αυτός είναι ο τρόπος, και το πρόσωπο που πρέπει να δείχνουμε στο εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι ο μόνος φάρος που πάει μπροστά την Ελλάδα μέσα στο 2012.

Ένας φάρος που ανάβει εδώ στο Ντέμπρετσεν και θα ανάψει σε λίγους μήνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τον αθλητισμό τον έχουν ξεχάσει οι ιθύνοντες της Πολιτείας, αλλά ο αθλητισμός δεν έχει ξεχάσει τους Έλληνες. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών. Συγχαρητήρια στον μικρό Παναγιώτη Σαμιλίδη, που δείχνει ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του, και τον προπονητή του. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Δρυμωνάκο, που παραμένει στην κορυφή της Ευρώπης, και τους συνεργάτες του. Συγχαρητήρια στην Κριστέλ Βουρνά για την πρόκριση της στον τελικό. Τέλος, συγχαρητήρια και στον Άρη Γρηγοριάδη, που αν και δεν κολύμπησε καλά σήμερα, είναι ο σημαιοφόρος της αποστολής μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα