Κεραμιδάς: «Υποχρέωσή μας να δίνουμε το 110%»

Ο Αστέρας Εξαρχίων αντιμετωπίζει αύριο (25/02, 12.00) τον ΔΑΣΑΛ, με τον Κώστα Κεραμιδά να τονίζει πως είναι υποχρέωση της ομάδας να δίνει το 110% σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας των Εξαρχείων τόνισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Τα Άνω Λιόσια αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά και για μας αυτή η εβδομάδα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Στα Εξάρχεια είμαστε μια οικογένεια και κρατάμε ό,τι συμβαίνει

μέσα στους τέσσερις τοίχους του γηπέδου.

Δεν βγήκαμε ποτέ να υπερτονίσουμε είτε απουσίες παικτριών από τις προπονήσεις, λόγω τραυματισμών, είτε οποιαδήποτε άλλη αναποδιά έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Υποχρέωσή μας είναι να δίνουμε στο γήπεδο το 110% των δυνάμεων μας. Αυτό κάναμε μέχρι τώρα, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως το τέλος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, νικηφόρο ή μη.

Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτές τις παίκτριες, που έχουμε φτιάξει αυτή τη χημεία στα Εξάρχεια, που βρίσκομαι στον πάγκο μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Καθένας μας αντιλαμβάνεται τις υποχρεώσεις του, έτσι είμαι σίγουρος πως απέναντι στον ΔΑΣΑΛ τα κορίτσια μας θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα