Ντελ Μπόσκε: «Δεν έχω ξεγράψει τον Τόρες»

Ορθάνοικτη άφησε την πόρτα της επιστροφής του Φερνάντο Τόρες στην Εθνικής Ισπανίας ενόψει Euro 2012, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας», μιλώντας στον ισπανικό Τύπο, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να αφήσει τον επιθετικό της Τσέλσι εκτός αποστολής για το φιλικό με τη Βενεζουέλα, δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει πως δεν τον έχει διαγράψει από τα πλάνα του για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Κάποιοι από τους παίκτες που καλούνται συνήθως στην εθνική αυτή τη φορά λείπουν από την αποστολή. Τρεις από αυτούς είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ο Αλμπιόλ δεν παίζει πολύ και η απόδοση των Πέδρο, Τόρες έχει πέσει αρκετά. Παράλληλα πρέπει και να επιβραβεύουμε τους ποδοσφαιριστές που τα πηγαίνουν καλά. Δεν είναι αυτή η τελική λίστα για το Euro. Υπάρχουν ακόμη 3-4 μήνες μέχρι την τελική απόφαση», τόνισε αρχικά ο Ντελ Μπόσκε, για να καταλήξει, κάνοντας ειδική μνεία στον Τόρες:

«Ο Τόρες δεν είναι συνεπής στις καλές εμφανίσεις και αποφάσισα να μην τον καλέσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και στο Euro. Με πληγώνει το γεγονός ότι τον άφησα εκτός, αλλά πρέπει να είμαι δίκαιος με τους άλλους παίκτες που προσπάθησαν πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να μπεις στην εθνική και είναι ακόμη πιο δύσκολο να εκπληρώσεις τις προσδοκίες του καθενός».

Keywords
Τυχαία Θέματα