Δεληζήσης: «Πόλεμος το παιχνίδι με τον Ηρακλή»

Παιχνίδι που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον της Νίκης Βόλου στην Football League 2 αποτελεί αυτό κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής σύμφωνα με τον Γιώργο Δεληζήση.

Ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Γιώργος Δεληζήσης, χαρακτήρισε το ματς πόλεμο: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ορόσημο για την πορεία της ομάδας. Είναι ένα καθοριστικό ματς, που θα κρίνει το

μέλλον της. Εγώ θα το χαρακτήριζα σαν έναν πόλεμο. Πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε, γιατί χρειαζόμαστε ψυχολογία και ένα καλό σερί, για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε πρώτοι και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Όσον αφορά στην προηγούμενη ομάδα μου, εγώ τη θεωρώ ΑΕ Ποντίων κι όχι Ηρακλή, γιατί δε νομίζω ότι έχουν καταλάβει ακόμη ότι είναι Ηρακλής. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα κάνουμε το καλύτερο».

Για τη Νίκη Βόλου: «Έχω ξαναπαίξει ως αντίπαλος εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Δεν ήρθα το καλοκαίρι, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι σ’ αυτή την ομάδα με τέτοια ιστορία και τέτοιο κόσμο. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και να τον φέρουμε και πάλι κοντά μας. Πιστεύω το γήπεδο την Κυριακή να είναι γεμάτο. Καλούμε τους φιλάθλους να μας στηρίξουν. Είναι κρίμα γι’ αυτούς τα δύο τελευταία αποτελέσματα που φέραμε».

Για το αν έχει επιπλέον κίνητρο, που αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα: «Φυσικά και έχω ένα έξτρα κίνητρο. Το περίμενα πώς και πώς αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν έφυγα, όπως έπρεπε από εκεί. Μακάρι να πετύχω κι ένα γκολ, αλλά πρώτα απ’ όλα να κερδίσει η ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα