«Καθάρισε» o Luke Hochevar για τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Αν και ο Μάικ Μουστάκας είχε 0/4 hits, οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επιβλήθηκαν με 2-0 των Χιούστον Άστρος.

Ο Luke Hochevar (4-7) έφτασε στο ένατο inning, ενώ ο Jonathan Broxton συμπλήρωσε 17 saves σαν τρίτος pitcher των «βασιλικών». Επίσης, ο Billy Butler διαμόρφωσε το 2-0 σε βάρος του Wandy Rodriguez (6-5) στο τρίτο inning με ατομικό home run.

Στο ντέρμπι της «πόλης των ανέμων» οι Σικάγο

Καμπς επικράτησαν με 2-1 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ένα single του David DeJesus στο τρίτο inning διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο inning και ήταν αρκετό για τον Travis Wood (1-3). Σαν πέμπτος pitcher o Carlos Marmol συμπλήρωσε τέσσερα saves και πιστοποίησε την ήττα του Jake Peavy (6-3), ο οποίος «έβγαλε» και τα εννέα innings παραχωρώντας πέντε hits και ένα walk.

Με walk-off διπλό home run του Asdrubal Cabrera, οι Κλίβελαντ Ίντιανς κέρδισαν με 3-2 τους Σινσινάτι Ρεντς στο δέκατο inning. O Aroldis Chapman (4-3) δεν μπόρεσε να κρατήσει το 2-1, που διαμορφώθηκε στο πρώτο μισό του extra inning με εκπληκτική προσπάθεια του Chris Heisey.

Οι Colby Rasmus και Jose Bautista σημείωσαν «κολλητά» home runs εναντίον του John Axford (1-4) στο ένατο inning του 10-9 των Τορόντο Μπλου Τζέις επί των Μιλγουόκι Μπρούερς. Αμφότεροι συμπλήρωσαν δύο σχετικά χτυπήματα, ενώ ο Casey Janssen ακολούθησε με το έβδομο φετινό του save. Επίσης ο Brett Lawrie άνοιξε το σκορ με διπλό home run, ενώ ο Edwin Encarnacion είχε ένα ακόμα αντίστοιχο χτύπημα για τον καναδικό σύλλογο. Από την άλλη, ο Aramis Ramirez πέτυχε Grand Slam στο έκτο inning και διαμόρφωσε το 9-6 υπέρ των Μπρούερς, αλλά η συνέχεια ήταν αρνητική για την ομάδα του Τζορτζ Κοτταρά (1/1 hits).

Σε εξέλιξη είναι τα Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σιάτλ Μάρινερς, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Τέξας Ρέιντζερς, Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Ντότζερς και Λος Άντζελες Έιντζελς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα τελείωσαν τα πρώτα επτά παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα