«Ξέσπασμα» των Μπόστον Ρεντ Σοξ

Με τρία home runs, οι Μπόστον Ρεντ Σοξ κέρδισαν με 7-5 τους Μαϊάμι Μάρλινς του Logan Morrison, ο οποίος είχε… πέντε RBIs.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη των «κόκκινων καλτσών» σε έξι ματς! O Morrison διαμόρφωσε το 2-0 στο πρώτο inning με διπλό home run, ενώ μείωσε σε 4-3 και σε 6-5 με άλλα χτυπήματα, αλλά σταμάτησε εκεί. Έτσι ο Clay Bucholz (8-2) πήρε τη νίκη, ενώ ο Alfredo Aceves συμπλήρωσε 17 saves σαν πέμπτος pitcher.

Οι David Ortiz, Kelly Shoppach και Cody Ross πέτυχαν τα home runs, ενώ ο Κέβιν Γιούκιλις είχε 1/4 hits.

Με διπλά home runs των John Mayberry Jr. και Carlos Ruiz, οι Φιλαδέλφεια Φίλις κέρδισαν με 7-2 τους Κολοράντο Ρόκις. Παράλληλα ο Cole Hamels (10-3) είχε οκτώ «δυνατά» innings, οπότε οι Φίλις πέτυχαν την τέταρτή τους νίκη σε… 16 παιχνίδια. Αντίθετα οι εκπρόσωποι του Κολοράντο συμπλήρωσαν 11 ήττες σε δώδεκα ματς.

O Justin Verlander (7-4) οδήγησε τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς στο 6-3 επί των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς ολοκληρώνοντας επτά innings. Ακολούθησε ο Joaquin Benoit στο όγδοο κομμάτι της αναμέτρησης, ενώ ο Phil Coke κατέγραψε το πρώτο του φετινό save με τέλειο ένατο inning. Επιθετικά ξεχώρισε ένα 2-run double του Austin Jackson στο δεύτερο inning.

Στις δέκα νίκες ολοκληρώθηκε το θετικό σερί των Νιου Γιορκ Γιάνκις, καθώς ηττήθηκαν με 4-3 από τους Ατλάντα Μπρέιβς. Πάντως οι «γενναίοι» έπρεπε να αποκλείσουν δύο runners στη home base, ώστε να «γράψουν» τη δεύτερή τους νίκη σε εννέα αγώνες. Ο Jason Heyward σημείωσε το νικητήριο home run στο έβδομο inning σε βάρος του Hiroki Kuroda (6-7). Έτσι ο Tim Hudson (5-3) πήρε τη νίκη, ενώ ο Craig Kimbrel συμπλήρωσε είκοσι saves.

Με home runs των Andrew McCutchen και Josh Harrison, οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς επικράτησαν με 7-2 των Μινεσότα Τουίνς. Από την άλλη, ο Denard Span μείωσε σε 4-2 στο έβδομο inning με διπλό home run σε βάρος του Juan Cruz, αλλά δεν εμπόδισε τη νίκη του Kevin Correia (3-6).

Οι Νιου Γιορκ Μετς κέρδισαν με 5-0 τους Μπάλτιμορ Όριολς συνεχίζοντας τις θετικές αμυντικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά ο Johan Santana (5-3) πρωταγωνίστησε με παρουσία έξι innings. Επίσης ο Lucas Duda πέτυχε διπλό home run και έφτασε στα 11 σχετικά φετινά χτυπήματα.

Με θετικό David Price (9-4), οι Τάμπα Μπέι Ρέις επιβλήθηκαν με 5-4 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Στο όγδοο inning ανέλαβε ο Jake McGee αντικαθιστώντας τον Jose Peralta, ο οποίος φορούσε αντικανονικά γάντια. Στο ένατο κομμάτι του αγώνα, ο Fernando Rodney συμπλήρωσε είκοσι saves. Ακόμα, οι Carlos Pena σημείωσε διπλό home run. Από την άλλη, «έγραψαν» οι Michael Morse (το πρώτο φετινό του) και Ian Desmond.

Σε εξέλιξη είναι τα Κλίβελαντ Ίντιανς-Σινσινάτι Ρεντς, Χιούστον Άστρος-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σικάγο Καμπς, Μιλγουόκι Μπρούερς-Τορόντο Μπλου Τζέις, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σιάτλ Μάρινερς, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Τέξας Ρέιντζερς, Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Ντότζερς και Λος Άντζελες Έιντζελς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα