«Καθάρισε» γρήγορα ο Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εξασφάλισε τη νίκη στο τρίτο 12λεπτο και οι Μαϊάμι Χιτ συνέτριψαν με 96-72 τους Τορόντο Ράπτορς.

Οι Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος ξεκουράστηκαν, οπότε το βάρος έπεσε στον «βασιλιά». Αυτός σημείωσε 28 πόντους σε τρία 12λεπτα και έμεινε στον πάγκο στο τέταρτο κομμάτι της αναμέτρησης. Άλλωστε η διαφορά είχε ξεπεράσει ήδη τους δέκα πόντους. Οι αναπληρωματικοί των Χιτ τη μεγάλωσαν ακόμα πιο πολύ στην τέταρτη περίοδο και οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι έμειναν 2.5 επιτυχίες μακριά από τους πρωτοπόρους της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ,

Σικάγο Μπουλς, ένα 24ωρο πριν από τη μεταξύ τους «σύγκρουση».

Πέρα από τον Λεμπρόν, ο Μάικ Μίλερ πέτυχε 13 πόντους και ο Ουντόνις Χάσλεμ δέκα. Από την άλλη, ο Τζέιμς Τζόνσον είχε 18 πόντους, ο Άλαν Άντερσον 15 και ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν δώδεκα, ενώ οι Ράπτορς «έγραψαν» μόλις 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο! Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Χοσέ Καλντερόν και Λίνας Κλέιζα, καθώς ο καναδικός σύλλογος δίνει ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς του παίκτες στα τελευταία παιχνίδια της regular season.

Πλέον οι πρωταθλητές της Southeast έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 44-17, και σίγουρη τη δεύτερη θέση της Ανατολής. Αντίθετα, οι ουραγοί της Atlantic υπέστησαν την 41η τους ήττα σε 63 παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα