To… καθήκον τους οι Μπουλς

Ύστερα από την απογοητευτική τους εμφάνιση με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι Σικάγο Μπουλς συνέτριψαν με 100-68 τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Μάλιστα δεν είχαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τους δύο πρώτους τους σκόρερ, Ντέρικ Ρόουζ και Λουόλ Ντενγκ. Παρά τις απουσίες των τραυματισμένων παικτών τους, οι «ταύροι» άνοιξαν τη διαφορά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης θέσης της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Ο

Ρίτσαρντ Χάμιλτον έκανε, άλλωστε, το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα των Μπουλς πετυχαίνοντας 22 πόντους και μοιράζοντας έξι ασίστ. Συνολικά είχε 4/5 τρίποντα και 5/8 δίποντα.

Ακολούθησαν οι Γιοκίμ Νοά και Τζον Λούκας ΙΙΙ με δώδεκα πόντους, ενώ ο Κάρλος Μπούζερ σταμάτησε στους δώδεκα. Χρησιμοποιήθηκαν και οι δώδεκα διαθέσιμοι παίκτες, καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί από πολύ νωρίς.

Για τους ουραγούς του πρωταθλήματος, οι οποίοι περιορίστηκαν στους… εννέα πόντους στο τέταρτο 12λεπτο, ξεχώρισε ο Κέμπα Ουόλκερ με 16 πόντους. Ο Ντέρικ Μπράουν σημείωσε 14 και ο Τζέραλντ Χέντερσον 13. Σε κάθε περίπτωση, οι «αγριόγατες» συμπλήρωσαν σερί… 18 ηττών.

Πλέον, οι πρωταθλητές της Central έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 47-15, και πλεονέκτημα τριών επιτυχιών από τους Μαϊάμι Χιτ στην «κούρσα» της Ανατολής. Από την άλλη, οι Μπόμπκατς γνώρισαν την 54η τους ήττα σε 61 αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα