Καθορίστηκε το φετινό πρόγραμμα του NFL

To NFL ανακοίνωσε το πρόγραμμα της σεζόν 2012-13 και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Όπως ήταν γνωστό, η regular season θα αρχίσει τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου. Πλέον επισημοποιήθηκαν όλοι οι αγώνες και το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας.

Μήνυση παικτών σε προπονητές!

Το NFLPA (ένωση παικτών) κατέθεσε μήνυση σε βάρος του NFLCA (ένωση

προπονητών), στην οποία απαιτεί 650,000 δολάρια! Αφορμή αποτέλεσε μία διαφωνία των εκπροσώπων των δύο ενώσεων σε οικονομικό επίπεδο.

Αποσύρθηκε ο Light

Ο offensive tackle των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Matt Light, αποφάσισε να αποχωρήσει από το NFL ύστερα από 11 σεζόν. Τη θέση του στο βασικό σχήμα των «πατριωτών» θα πάρει ο Nate Solder.

Συγχωρεί ο Baalke

Μπορεί ο Gregg Williams να έδινε εντολές περί τραυματισμών παικτών των Σαν Φραντσίσκο 49ερς σαν αμυντικός συντονιστής των Νιου Ορλίνς Σέιντς, αλλά ο GM του 49ερς, Trent Baalke, δεν του κρατά… κακία. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο Williams παραμένει φίλος του. Ίσως να μην έχουν την ίδια στάση οι συνάδελφοί του απέναντι στους ανθρώπους των «αγίων», οι οποίοι ενεπλάκησαν στο γνωστό σκάνδαλο.

Πήραν Rachal οι Μπέαρς

Συμφώνησαν οι Σικάγο Μπέαρς με τον πρώην offensive guard των Σαν Φραντσίσκο 49ερς, Chilo Rachal. Πρόκειται για την ένατη μεταγραφή των «αρκούδων» μέσα από την «αγορά» των free agents στη φετινή offseason.

Ολυμπιακή άδεια στον Ross

Το 2008 ο cornerback των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, Aaron Ross, δεν μπόρεσε να βρεθεί δίπλα στην Σάνια Ρίτσαρντς, η οποία εκπροσώπησε τις Η.Π.Α. στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο μεσοδιάστημα, όμως, το ζευγάρι παντρεύτηκε, οπότε ο Ross πήρε άδεια, για να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να παρακολουθήσει την προσπάθειά της συζύγου του στα 400 μέτρα.

«Ήταν 16»

Ο πρώην linebacker των Σινσινάτι Μπένγκαλς, Nate Webster, ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα με την οποία σύναψε ερωτική σχέση ήταν 16 και όχι 15. Αν αποδειχθεί ότι είχε δίκιο, τότε ο 31χρονος πρώην παίκτης θα αφεθεί ελεύθερος. Άλλωστε στο Οχάιο η σχετική νομοθεσία προβλέπει πως η ερωτοτροπία με 16χρονη δεν καταδικάζεται. Πάντως αν δεν δικαιωθεί, τότε ο Webster κινδυνεύει με 30ετή φυλάκιση.

Αποφάσισαν οι Κολτς

Φαίνεται πως οι Ιντιανάπολις Κολτς αποφάσισαν για την πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ, την οποία δεν θα αποκαλύψουν πριν από τις 28 Απριλίου, όταν θα αρχίσει η διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NFL. Τα δύο φαβορί είναι οι quarterbacks, Andrew Luck και Robert Griffin III.

Keywords
Τυχαία Θέματα