Κατέθεσε υπόμνημα στο Εφετείο ο Βόλος

Παρά την προθεσμία που είχε δοθεί από το Διοικητικό Εφετείο έως τις 27 Οκτώβρη, ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε να καταθέσει σήμερα (25/10) το σχετικό υπόμνημα.

Το νομικό επιτελείο της Βολιώτικης ΠΑΕ προτίμησε να το πράξει σήμερα για να διευκολύνει τη δουλειά του Διοικητικού Εφετείου και να εκδοθεί όσο γίνεται νωρίτερα η απόφαση. Σημειώνεται ότι η θεσσαλική ομάδα είχε καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση

άδειας συμμετοχής των Βολιωτών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι έχει υπογράψει σύμβαση με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, η οποία εξακολουθεί να έχει ισχύ ακόμη. Αυτή η διευκρίνιση έγινε με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση των εγκαταστάσεων του Πανθεσσαλικού.

Τέλος, το νομικό τιμ της θεσσαλικής ΠΑΕ έχει στείλει το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στη FIFA, από την οποία ζητά να επέμβει και να ζητήσει εξηγήσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία τι συνέβη και δεν τηρήθηκε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα