«Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται…»

Για παραπληροφόρηση «με σκοπό να διαμορφώσει εσφαλμένη εικόνα στο φίλαθλο κοινό, αγνοώντας επιδεικτικά την από 22/10/2011 απόφαση του Δ.Σ. της Super League» κάνει λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε… μισή αλήθεια και απόκρυψη της συμφωνίας που έκανε η θεσσαλική ομάδα με την διοργανώτρια αρχή, καθώς όπως υπογραμμίζεται αποφασίστηκε πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός

Βόλου δικαιωθεί από το Διοικητικό Εφετείο το αργότερο μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, αναφορικά με την αίτηση ακύρωσης που συζητήθηκε την 20/10/2011 και υπό τη συνδρομή των όρων των εφαρμοστέων κανονισμών ποδοσφαίρου, τότε θα λάβει θέση στο πρωτάθλημα της Super League.

Παράλληλα, η Βολιώτικη ΠΑΕ εκφράζει τις απορίες της «πως είναι δυνατόν η Super League στην ιστοσελίδα της να ανακοινώνει πίνακα ομάδων με τα αντίστοιχα εμβλήματα αυτών, στον οποίο να μην συμπεριλαμβάνεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου», όπως και το «πως είναι δυνατόν να επιτρέπει μόνο στις ομάδες ΠΑΕ Λεβαδειακός και ΠΑΕ Δόξα Δράμας παράταση μεταγραφών μέχρι τις 7 Νοεμβρίου και να μην ισχύει το ίδιο και για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα