Κατέπεσε η εγγυητική της Νίκης στην ΕΠΟ


Με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην ΕΠΟ λόγω οφειλών προς τους τέως παίκτες της Δημήτρη Γιαννουλίδη και Σλάντζιαν Σπάσιτς και στον μάνατζερ Βασίλη Αμανατίδη.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ, αποφάσισε μεταξύ άλλων να καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, για οφειλές προς τους Δ. Γιαννουλίδη, Β. Αμανατίδη και Σ. Σπάσιτς.

Να σημειωθεί ότι η Νίκη Βόλου έχει χρονικό

περιθώριο, ώστε να καλύψει τις οφειλές της, προκειμένου να συνεχίσει να μετέχει στο πρωτάθλημα της football league 2. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, θα μεταβεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Δαλούκας, στην Αθήνα, ώστε να διευθετήσει το θέμα. Πάντως, στο προσεχές ματς της Κυριακής (19/02) με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου δεν υπάρχει θέμα από τη στιγμή που έχει οριστεί το παιχνίδι και έτσι η ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά.

Την Παρασκευή (17/02) και ώρα 13.30 ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Απόστολος Χαραλαμπίδης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο "Παντελής Μαγούλας" εν όψει του κυριακάτικου (19/02) αγώνα. Τέλος, ο Κυπτίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, καθώς ταλαιπωρείται από κήλη, την Πέμπτη (16/02) και όχι την Τετάρτη (15/02), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα