Καταγγελία για Ηρακλή σε ΕΕΑ, διορία σε ΠΑΟ

Οι υποθέσεις των Αντράε-Ερπ στον ΠΑΟ και Κραλ στον Ηρακλή μπορεί να διακανονίστηκαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τακτοποιήθηκαν. Καταγγελία για τον «γηραιό» στην ΕΕΑ.

Το ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Παναθηναϊκός

και ο Ηρακλής αλλά και η Ε.Α.Π κατάφεραν έστω και την τελευταία να διακανονίσουν τα οφειλόμενα τελεσίδικων αποφάσεων για αθλητές περασμένων ετών, δεν σημαίνει ότι οι όροι των διακανονισμών τηρούνται κιόλας.

Οι πληροφορίες από την πλευρά των Αντράε-Ερπ αναφέρουν ότι δεν δόθηκε όλο το ποσό της πρώτης διακανονισθείσας δόσης ενώ και το θέμα του Ηρακλή μοιάζει πιο.. πολύπλοκο.

Ο κοινός δικηγόρος των υποθέσεων αυτών δείχνει αποφασισμένος και στις δυο περιπτώσει να τις κυνηγήσει με κάθε τρόπο και έτσι έκανε καταγγελία στην ΕΕΑ για τον Ηρακλή. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα διορία για να καταθέσει και το υπόλοιπο ποσό στους αθλητές.

Όπως και να έχει, οι δυο μεγάλοι Σύλλογοι όλο το χρόνο μέχρι να ξεχρεώσουν τις υποθέσεις με τα οφειλόμενα που έχουν διακανονίσει θα ζουν υπό το φόβο της… καταγγελίας και της πιθανής αφαίρεσης βαθμών, αν δεν καταφέρουν να είναι συνεπείς στις αποπληρωμές των ποσών.

Στην περίπτωση του Ηρακλή, πρέπει να τακτοποιηθεί η δόση του Κραλ έως της 10/11, όπου συνεδριάζει η ΕΕΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα