Καταδικάστηκε ο προπονητής του Πεν Στέιτ

Την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή θα περάσει ο Jerry Sandusky και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ένοχος σε 45 από τις 48 κατηγορίες περί παιδικής κακοποίησης κρίθηκε ο 68χρονος πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πεν Στέιτ. Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο κολέγιο είχε προκαλέσει σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα από την αποκάλυψη του σκανδάλου πολυετής παιδικής κακοποίησης. Τότε είχε απολυθεί και

ο θρυλικός προπονητής, Joe Paterno, που πέθανε τον Ιανουάριο.

Εξήγηση της τιμωρίας για τον Anthony Hargrove

Επειδή είπε ψέματα τιμωρήθηκε με οκτώ αγωνιστικές ο defensive end Anthony Hargrove, όχι επειδή πήρε χρήματα μέσω του σκανδάλου τιμολόγησης τραυματισμών των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Αυτό ξεκαθάρισε εκπρόσωπος της λίγκας αναφορικά με τον παίκτη, ο οποίος ανήκει πλέον στους Γκριν Μπέι Πάκερς.

Προσεγγίζει… ακόμα συμβόλαιο ο Andrew Luck

Δεν έχει υπογράψει ακόμα o Andrew Luck με τους Ιντιανάπολις Κολτς. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης, Jim Irsay, παραμένει αισιόδοξος για τη «δέσμευση» της πρώτης επιλογής του φετινού ντραφτ.

Απειλεί ο Matt Forte

Ο running back των Σικάγο Μπέαρς, Matt Forte, προειδοποίησε πως δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, αν δεν πάρει νέο συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως οι «αρκούδες» τον έχουν «δεσμεύσει» με franchise tag αξίας 7.8 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκπρόσωποι του συλλόγου δηλώνουν αιφνιδιασμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα