Αήττητος Johnny Cueto για τους Σινσινάτι Ρεντς

Με 6-0 επικράτησαν οι Σινσινάτι Ρεντς των Μινεσότα Τουίνς, ενώ ο Johnny Cueto διατήρησε το αήττητό σε αγώνες του Ιουνίου.

Ο Cueto (9-3) «έβγαλε» επτά innings και πρόσφερε δύο RBIs! Επίσης ο Brandon Phillips πέτυχε διπλό home run εναντίον του Brian Duensing (1-3) προκαλώντας,

εν μέρει, την ήττα του έτερου pitcher. Πριν από το ματς εισήχθησαν οι Dan Driessen και Sean Casey στο συλλογικό Hall of fame των «κόκκινων».

Complete game έκανε ο rookie Dallas Keuchel (1-0) στο 8-1 των Χιούστον Άστρος επί των Κλίβελαντ Ίντιανς. Με εξαίρεση το home run του Asdrubal Cabrera, ο Keuchel ήταν «καθαρός» για το υπόλοιπο παιχνίδι. Παράλληλα οι Jose Altuve, J.D. Martinez και Jordan Schafer σημείωσαν home runs για τα «άστρα».

Με τριπλό home run του Andrew McCutchen στο τέταρτο inning, οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς επιβλήθηκαν με 4-1 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Επίσης ο Brad Lincoln (4-2) είχε no-hitter μέχρι το πέμπτο inning, αλλά αντικαταστάθηκε στο έκτο. Ακολούθησε home run του Miguel Cabrera, αλλά το παιχνίδι κατέληξε με σκορ 4-1 στον Joel Hanrahan, που συμπλήρωσε 19 saves.

Δύο home runs είχε ο Nelson Cruz, αλλά οι Τέξας Ρέιντζερς έχασαν με 11-7 από τους Κολοράντο Ρόκις. Άλλωστε οι Tyler Colvin και Chris Nelson πέτυχαν διαδοχικά 2-out singles εναντίον του Colby Lewis (6-6). Επίσης οι Wil Nieves και Dexter Fowler «έγραψαν» home runs, οπότε ο Rex Brothers (3-2) πήρε τη νίκη σαν τρίτος pitcher.

Αρχικά ο Jimmy Rollins σημείωσε διπλό home run και ο Juan Pierre τριπλό στο 7-6 των Φιλαδέλφεια Φίλις εναντίον των Τάμπα Μπέι Ρέις. Ωστόσο το walk-off αντίστοιχο χτύπημα του pinch-hitter, Jim Thome, ήταν το καθοριστικό. Έτσι ο Jonathan Papelbon (2-2) χρεώθηκε τη νίκη, αν και δέχθηκε δύο 2-out runs και το 6-6 στο πρώτο μισό του ένατου inning. Μοιραίος pitcher των Ρέις ήταν ο Jake McGee (2-2), ενώ ο Jeff Keppinger είχε 5/5 hits και τρία RBIs! Ακολουθούν δύο κυριακάτικα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Σε εξέλιξη είναι τα Μπόστον Ρεντ Σοξ-Ατλάντα Μπρέιβς, Όκλαντ Αθλέτικς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, Νιου Γιορκ Μετς-Νιου Γιορκ Μετς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Λος Άντζελες Ντότζερς, Μπάλτιμορ Όριολς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς και Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μιλγουόκι Μπρούερς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα του MLB ολοκληρώνεται με τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Σιάτλ Μάρινερς και Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σικάγο Καμπς, τα οποία αρχίσουν στις πέντε τα ξημερώματα. Νωρίτερα τελείωσαν τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα