Φαβορί οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ για τον Κέβιν Γιούκιλις

Προβάδισμα πήραν οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ για την απόκτηση του Κέβιν Γιούκιλις και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Οι Μπόστον Ρεντ Σοξ έχουν συζητήσει την προοπτική ανταλλαγής του Γιούκιλις με τους Ατλάντα Μπρέιβς, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Κλίβελαντ Ίντιανς και Λος Άντζελες Ντότζερς, αλλά οι «άσπρες κάλτσες» φαίνεται πως έχουν πλεονέκτημα. Για την ώρα ο χρόνος συμμετοχής του εγγονού πολιτογραφημένου Έλληνα στους Ρεντ Σοξ περιορίζεται, καθώς δεν υπολογίζεται. Παράλληλα ο Daniel

Bard ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στο bullpen, στο οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ ο outfielder, Carl Crawford, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε οκτώ μήνες, έστω σε θυγατρικό επίπεδο. Ακόμα, ο Aaron Cook πήρε τη θέση του Clay Buchholz στο rotation των pitchers, αφού ο τελευταίος υπέστη ίωση.

Στη first base o Mauer

Επανήλθε στη δράση ο catcher, Joe Mauer, αλλά αγωνιζόμενος στη first base των Μινεσότα Τουίνς. Διαθέσιμος είναι πλέον και ο Matt Capps.

Προώθηση του Tyron Ross

Οι Όκλαντ Αθλέτικς πρόσθεσαν τον Tyron Ross στο βασικό τους ρόστερ και ο δεξιόχειρας pitcher θα ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι εναντίον των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Στην πρώτη ομάδα βρέθηκε και ο infielder Brandon Hicks. Αντίθετα οι Collin Cowgill και Bartolo Colon τοποθετήθηκαν στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών.

Ξεκίνησε ρίψεις ο Sergio Santos

Άρχισε τις προπονήσεις ο closer pitcher των Τορόντο Μπλου Τζέις, Sergio Santos. Θυμίζουμε πως είναι στο περιθώριο από τις 21 Απριλίου λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο. Πάντως δεν καθορίστηκε συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής.

Επιστροφή για τον Max Scherzer

Έλειψε για λίγες ημέρες λόγω προσωπικού προβλήματος, αλλά ο Max Scherzer επανήλθε στην αποστολή των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Μάλιστα παίρνει άμεσα θέση στο rotation των pitchers. Άλλωστε απουσίασε για δύο μόλις ημέρες.

Προώθηση Bueno

Τον αριστερόχειρα pitcher, Francisley Bueno, προώθησαν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς στην πρώτη τους ομάδα. Παράλληλα υποβιβάστηκε ο Roman Colon, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο βασικό ρόστερ.

Μικροτραυματισμό ο Takahashi

Πρόωρα αποχώρησε ο 37χρονος pitcher, Hisanori Takahashi, από τον αγώνα των Λος Άντζελες Έιντζελς με τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και φαίνεται πως θα απουσιάσει από μερικά παιχνίδια.

Παραμένει έξω ο Joe Saunders

Δεν πήρε την προγραμματισμένη του συμμετοχή ο Joe Saunders και ο pitcher των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στον ώμο. Για την ώρα ο Trevor Bauer θα πάρει τη θέση στο rotation.

«Ζεσταίνεται» ο Ryan Howard των Φίλις

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει αγώνες-ζεστάματος ο Ryan Howard των Φιλαδέλφεια Φίλις. Προηγήθηκε θετικές εξελίξεις στην αποθεραπεία του 32χρονου first baseman.

Keywords
Τυχαία Θέματα