Κασνακίδης: «Τρεις ξένοι επενδυτές για ΑΕΚ»

19:31 2/2/2012 - Πηγή: OnSports


Ο Μάκης Κασνακίδης τόνισε ότι για την ΑΕΚ ενδιαφέρονται τρεις επενδυτές από το εξωτερικό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν προτάσεις.

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχουν τρεις ξένοι επενδυτές για την ΑΕΚ προχώρησε ο Μάκης Κασνακίδης, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να περιμένει η ομάδα, κάποιον Έλληνα επενδυτή:

«Συζητάμε με τρεις

επενδυτές, δεν υπάρχουν έλληνες που να μπορούν να επενδύσουν στην ΑΕΚ, καθώς σε αυτή την περίοδο, δεν μπορούν να κόβουν μισθούς στους υπαλλήλους τους και ταυτόχρονα να σκορπάνε λεφτά σε μία ομάδα. Μιλάμε με τρεις από εξωτερικό. Ο μόνος λόγος που ενδιαφέρονται είναι ότι στην Ελλάδα, πιστεύουν λόγω οικονομικής κρίσης υπάρχουν ευκαιρίες και θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να μπουν στη αγορά της Ελλάδας μέσω ομάδας. Σύντομα θα έχουμε προτάσεις».

Σε ότι αφορά το «Θεμέλιο 21» είπε: «Είναι μία μελέτη του κ Τροχανά που σε πολλά σημεία θυμίζει τους Supporters καθώς στηρίζεται στον κόσμο. Είναι μία ευκαιρία να πάρει ο κόσμος μετοχές της ΑΕΚ και της ΚΑΕ. Τα μέλη του Θεμελίου θα γίνουν και μέλη της Ερασιτεχνικής, που σημαίνει ότι αν πετύχει, θα λύσει τα προβλήματα της ΑΕΚ της ΚΑΕ και της Ερασιτεχνικής. Το «Θεμέλιο 21» δεν έρχεται αντιμέτωπο με τους Supporters όπως πολλοί πιστεύουν. Το Θεμέλιο 21 είναι μία προσπάθεια στήριξης της αγαπημένης μας ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε υπέρ αυτού. Το πλάνο έχει ως εξής: 50.000 οικογένειες της ΑΕΚ να δώσουν 3.000 ευρώ σε πέντε δόσεις. Θα υπάρχει μία επιτροπή που θα διορίζει τις διοικήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αυτή θα εκλέγεται από τους 50.000».

Keywords
Τυχαία Θέματα