Καρμέλο Άντονι: «Ουδείς είχε πει πως θα είναι εύκολα»

03:42 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με την «πλάτη στον τοίχο» είναι πλέον οι Νιου Γιορκ Νικς στη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ και ο Καρμέλο Άντονι περιγράφει την ανάγκη νικών της ομάδας του.

Οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» έχουν μείνει πίσω με 2-0 κόντρα στους πρωταθλητές της Southeast. Επίσης θα στερηθούν των υπηρεσιών των Αμάρε Στουντεμάιρ, Ιμάν Σουμπέρτ και Τζέρεμι Λιν στο τρίτο ματς της σειράς, το οποίο είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον σύλλογο της Νέας Υόρκης.

«Ουδείς είχε πει πως θα είναι εύκολα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καρμέλο. Πάντως

πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αμάρε ενδέχεται να είναι έτοιμος για το τέταρτο παιχνίδι, αν και έκανε εγχείρηση στο αριστερό χέρι. Επίσης, σε ένα... παράξενο στατιστικό, οι Νικς έχουν περισσότερες νίκες, όταν ένας εκ των δύο συγκεκριμένων παικτών λείπει, παρά όταν αμφότεροι είναι υγιείς!

Το δεδομένο είναι πως ο βασικός φόργουρντ θα απουσιάσει από τον τρίτο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Madison Square Garden» τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/05). Έτσι οι Νικς θα κληθούν να περιορίσουν τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ, χωρίς τρία σημαντικά μέλη του δυναμικού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα