Οι εκτιμήσεις των GMs για τον Άντονι Ντέιβις

02:22 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άντονι Ντέιβις θα καταλάβει την πρώτη θέση του φετινού ντραφτ, ενώ τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων του ΝΒΑ προβλέπουν ήδη μεγάλη καριέρα για τον απόφοιτο του Κεντάκι.

Οι λιγότερο αισιόδοξες απόψεις αναφέρουν ότι ο Ντέιβις θα ξεπεράσει τον Μπλέικ Γκρίφιν ή τον Μάρκους Κάμπι. Πάντως υπάρχουν εκτιμήσεις πως μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τον... Κέβιν Γκαρνέτ. Φυσικά αντίστοιχες προβλέψεις γίνονται κάθε χρόνο για τα κορυφαία κολεγιακά ταλέντα, αλλά οι αληθινές «εξετάσεις» δίνονται

στα παρκέ του «μαγικού» κόσμου.

Το θετικό για τον 19χρονο φόργουρντ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Σικάγο, είναι πως υπολογίζεται για την προεπιλογή των Ηνωμένων Πολιτειών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Αν μη τι άλλο, μία κλήση του θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις «μετοχές» του, ενώ οι προπονήσεις με κορυφαία αστέρια του ΝΒΑ θα του προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες, πριν από τη σεζόν του σαν rookie.

Στο ντραφτ έχει δηλώσει συμμετοχή και ο Ντίον Ουάιτερς, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με γραπτή του δήλωση, ο πρώην γκαρντ του Σίρακιουζ προτιμά την ένταξή του στους Φιλαδέλφεια 76ερς, καθώς υπήρξε οπαδός των «σίξερς» σαν παιδί. Υπολογίζεται περίπου για την 25η θέση του φετινού ντραφτ, οπότε η επιθυμία δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα, αφού η αγαπημένη του ομάδα ενδέχεται να πάρει σχετική επιλογή.

Τέλος, ο φόργουρντ, Τζούλιους Ραντλ, θεωρεί ότι δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα με κάποιον τωρινό παίκτη του ΝΒΑ, αν και βρίσκει ομοιότητες του εαυτού του με τον Ζακ Ράντολφ και τον Αμάρε Στουντεμάιρ. Πρόκειται για μεγάλο φαβορί του ντραφτ του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα