Στα... ίσα οι Ρόκις με διπλό «χτύπημα»

02:22 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Προηγήθηκαν με 2-1 και 5-2, αλλά απαιτήθηκε walkoff τριπλό home run του Jason Giambi, ώστε να κερδίσουν με 8-5 οι Κολοράντο Ρόκις τους Λος Άντζελες Ντότζερς.

Στο δεύτερο παιχνίδι τριπλής σειράς, ο Carlos Gonzalez είχε δύο home runs, εκ των οποίων το δεύτερο διαμόρφωσε το 5-2 στο όγδοο inning. Ακολούθησε ο Rafael Bentancourt (1-0), που χρεώθηκε τη νίκη, αν και παραχώρησε

το 5-5 στο ένατο inning. Άλλωστε o James Wright (1-1) διαδέχθηκε τον Clayton Kershaw, αλλά έφερε τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» σε δυσχερή θέση στο ένατο inning.

Τελικά ο Scott Elbert κατέλαβε το βουναλάκι με δύο runners στις βάσεις και παραχώρησε το νικητήριο χτύπημα στον Giambi. Ο center fielder, Wilin Rosario, είχε επίσης home run για τους Ρόκις, το οποίο ήταν το δεύτερο φετινό του. Έτσι ο σύλλογος του Κολοράντο συμπλήρωσε δώδεκα νίκες σε 24 παιχνίδια.

Σε εξέλιξη είναι το Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Μιλγουόκι Μπρούερς. Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Νιου Γιορκ Γιάνκις-Μπάλτιμορ Όριολς, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Μπόστον Ρεντ Σοξ-Όκλαντ Αθλέτικς, Ατλάντα Μπρέιβς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Τάμπα Μπέι Ρέις-Σιάτλ Μάρινερς και Σινσινάτι Ρεντς-Σικάγο Καμπς, στις τρεις τα Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Κλίβελαντ Ίντιανς και Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Μινεσότα Τουίνς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Μαϊάμι Μάρλινς, τα οποία αρχίζουν στις πέντε. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τρία ακόμα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα