Κανονικά στις 27/11 η football league 2

Στις 27 Νοεμβρίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα γίνει η σέντρα της football league 2, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των ομάδων του Νοτίου Ομίλου με τον Σπύρο Καλογιάννη

Το ραντεβού, το οποίο διήρκησε περίπου δύο ώρες, έγινε στα γραφεία της Ένωσης της football league και football league 2,

παρουσία του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, του νομικού συμβούλου της Αντώνη Βουγίδη και των εκλεγμένων εκπροσώπων του νοτίου ομίλου, του Βασίλη Μπαλαμπέκου από τον Ηλυσιακό, του Βαγγέλη Ασλανίδη από τον ΑΟ Γλυφάδας και του νομικού εκπροσώπου του Ρούβα, Μανώλη Αναστασάκη.

Οι εκπρόσωποι κατέθεσαν τα αιτήματά τους και τις αποφάσεις τους από την άτυπη συνάντηση της Πέμπτης (17/11) στον Καλογιάννη, ο οποίος τους διεμήνυσε ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και οι αποφάσεις να ληφθούν στη γενική συνέλευση της football league και football league 2, που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Νοεμβρίου: «Εγώ είμαι διαμεσολαβητής και διεκπεραιωτής των αιτημάτων σας. Δεν θέλω να με βλέπετε ως αντίπαλο. Αυτά που ζητάτε είναι θεμιτά. Αν εσείς έχετε τρία αιτήματα εγώ έχω δεκατρία που σκοπεύω να θέσω για το δικό σας καλό. Αν θέλετε αποχή είμαι μαζί σας, αλλά να υπάρχει ομοφωνία».

Το λόγο πήρε και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΑΕ, Αντώνης Βουγίδης: «Για να αποφασιστεί η αναβολή του πρωταθλήματος και να έχει νομική ισχύ χρειάζεται απόφαση πρακτικών από τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων που να αναφέρουν ότι ομόφωνα επιθυμούν να απέχουν. Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να γίνει αυτό την επόμενη εβδομάδα. Ας δρομολογηθεί για τη γενική συνέλευση και να λάβουμε και οι δύο κατηγορίες από κοινού αποφάσεις».

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, θα ξεκινήσει κανονικά στις 27 του μήνα και οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν στην γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα