Κανένας εφησυχασμός στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι παίκτες του χαλάρωσαν.

Μπορεί οι Πειραιώτες να θέλουν μόλις μία νίκη ακόμα για να κατακτήσουν τον τίτλο, στις τάξεις τους όμως δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι εφησυχασμού. «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη», έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς χθες

(27/05), στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, μετά το φινάλε του νικηφόρου τρίτου τελικού. Εξάλλου, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που διαθέτει τεράστια εμπειρία και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω εάν της δοθεί η ευκαιρία.

Ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας ήταν ο «συνήθης ύποπτος», Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στην τέταρτη αναμέτρηση της σειράς, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (30/05, 19.00) στο ΟΑΚΑ. Από σήμερα (28/05) κιόλας οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν μπροστά την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της συγκέντρωσής τους στο μάξιμουμ. Άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως το επόμενο παιχνίδι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το χθεσινό (27/05). Αυτός είναι ο λόγος που οι πανηγυρισμοί κόπηκαν… μαχαίρι αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, αφού ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικός.

Εξυπακούεται, φυσικά, πως το τεχνικό επιτελείο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από την εικόνα της ομάδας χθες (27/05), στο φαληρικό στάδιο. Το ζητούμενο πλέον είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια την Τετάρτη (30/05), στο ΟΑΚΑ, ώστε ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τον τίτλο, δέκατο στην ιστορία του και πρώτο από το 1997.

Keywords
Τυχαία Θέματα