Στράντζαλης: «Σημαντικό γιατί είμαστε Ηρακλής»

Στη σημασία της νίκης επί του Εθνικού Γαζώρου για τη διατήρηξη της αξιοπρέπειας του ονόματος τοπυ Ηρακλή, στάθηκε μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Στράντζαλης.

«Η σημερινή νίκη για εμάς ήταν πολύ σημαντική, κυρίως για δύο λόγους. Ο ένας είναι γιατί είμαστε Ηρακλής και ο δεύτερος αφορά αυτούς τους παίκτες που καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς τράβηξαν πολλά.

Αν κάποιος δεν τα ζήσει από μέσα δεν μπορεί

να τα καταλάβει. Εγώ είμαι σύντομο χρονικό διάστημα στον σύλλογο, αλλά θέλω να πω ότι αυτή η αξία με λίγες προσθήκες μπορεί να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε το ρόστερ μας κατά 70%. Θα ψάξουμε και νεαρούς παίκτες, αλλά και κάποιους έμπειρους σε μεγαλύτερη ηλικία», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του Γηραιού, για να συνεχίσει:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που ήταν κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια, όπως και σήμερα, όπως και στην Καλαμαριά. Επίσης, πρέπει ταπεινά να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.
Από αύριο για εμάς, υπάρχει μόνο ο πρωταθλητισμός. Τίποτα άλλο. Από εδώ και πέρα θα ακουστούν πολλά, όμως εμείς μόνο εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό μας».

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα: «Το γεγονός ότι τρέχαμε να προλάβουμε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών όταν ερχόταν το άτυχο αποτέλεσμα. Τώρα όμως, δεν θέλω να επεκταθώ, από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα πράγματα».

Για την προσπάθεια του Εθνικού Γαζώρου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ' αυτή την ομάδα, διότι θεωρώ την προσπάθεια που κατέβαλε σημαντική, ακόμη και σε ένα γήπεδο που δεν είναι δικό τους. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα με λίγους ανθρώπους που πασχίζουν για το μέλλον της».

Keywords
Τυχαία Θέματα