Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους διεθνείς

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει και σήμερα (28/5) το πρόγραμμα της Εθνικής, στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να δώσει και πάλι βάρος στην κυκλοφορία και στην κατοχή της μπάλας...

Δεν περιλαμβάνει κάποιες ανάσες ξεκούρασης το σημερινό (28/5) πρόγραμμα της Εθνικής, καθώς οι διεθνείς θα προπονηθούν, όπως και τις πρώτες μέρες της άφιξής τους στο Κίτσμπουελ, δύο φορές. Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 (11:30 ώρα Ελλάδας) και η δεύτερη στις 17:30 (18:30 ώρα Ελλάδας).

Οι διεθνείς αναμένεται να δουλέψουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην κυκλοφορία

και στην κατοχή της μπάλας, καθώς αυτά τα δύο στοιχεία δεν ικανοποίησαν τον Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού, με αντίπαλο την Σλοβενία.

Δεν αποκλείεται, πάντως, κατά τη διάρκεια της μέρας να γίνουν γνωστοί οι δύο ποδοσφαιριστές που θα «κοπούν» και δεν θ’ ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή στην Πολωνία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να ανακοινώσει την τελική 23άδα μέχρι την Τρίτη (29/5) το μεσημέρι (12:00) και όπως όλα δείχνουν δεν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα