Καλμαζίδης: «Τώρα, το μυαλό στον ΠΑΟ»

«Με τον επαναληπτικό θα ασχοληθούμε από την Κυριακή καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε μετά το ματς με τη Χάποελ ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι με τη Χάποελ Κφαρ Σαμπά και ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός έφτασε στην εύκολη νίκη απασχόλησαν όσο… χρειαζόταν τον Γιάννη Καλμαζίδη.

«Περίμενα το παιχνίδι λίγο πιο δύσκολο. Ίσως αυτό να λειτούργησε θετικά στην ομάδα και επικρατήσαμε με σχετική

άνεση. Η πρόκριση δεν έχει κριθεί και θεωρώ ότι ο αγώνας στην έδρα τους θα είναι σαφώς δυσκολότερος καθώς θα αγωνιστεί και ο βασικός τους πασαδόρος», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, που πλέον στρέφει την προσοχή της ομάδας τους στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό:

«Με τον επαναληπτικό θα ασχοληθούμε από την Κυριακή καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα ντέρμπι που για να το κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια».
Ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Για εμάς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και χαλαρώσαμε λίγο προς το τέλος καθώς είχαμε στο μυαλό μας και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι προκριθήκαμε καθώς θα εμφανιστούν καλύτεροι μπροστά στο κοινό τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα