«Σεισμός» στην Ελευσίνα!

Η εξαιρετική πορεία του Πανελευσινιακού στο πρωτάθλημα της Α2 έχει προκαλέσει παροξυσμό στην πόλη της Ελευσίνας!

Είναι χαρακτηριστικό πως η μία μετά την άλλη εταιρία σπεύδουν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, με τη μορφή χορηγίας. Όπως ανακοίνωσαν σήμερα (14/12) οι διοικούντες, και η εταιρία «Υιοί Π. Ζαφείρη» αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά τo σύλλογο, ο οποίος θα διοργανώσει και οικονομική εκστρατεία/κάλεσμα στους φιλάθλους του, εν όψει των γιορτών.

Η ανακοίνωση: «Οι νίκες του Πανελευσινιακού προκαλούν σεισμό! Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα έχει κάνει όλη την Ελλάδα

να μιλάει για την Ελευσίνα! Δεν τυχαίο, λοιπόν, ότι όλες οι εταιρίες της περιοχής σπεύδουν να στηρίξουν τον Πανελευσινιακό και στις χορηγίες η μία διαδέχεται την άλλη! Νέος χορηγός της ομάδας η εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία Υιοί Π. Ζαφείρη, η οποία έρχεται να στηρίξει οικονομικά και να δώσει θετική αύρα στην ομάδα. Καθόλου τυχαίο, αφού ειδικεύεται σε τεχνικές εφαρμογές για παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, μονώσεις και το κυριότερο από όλα αποκαταστάσεις που εφαρμογή έχουν ως κατά το πλείστον σε εκκλησίες! Αφού, λοιπόν, έχει τη χάρη του Θεού τότε δεν μπορεί παρά να δώσει θετική ενέργεια στον Πανελευσινιακό για τη συνέχεια!

Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και οι παίκτες έχουν πάρει το παιχνίδι πάνω τους. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην υγεία των παικτών, ώστε οι τραυματισμοί να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στην ομάδα. Για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Παράλληλα, αρκετοί Ελευσίνιοι, ακόμα και εκτός Ελλάδας, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να μεταβούν στις Σέρρες για να στηρίξουν την ομάδα.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ετοιμάζει εν όψει των εορτών οικονομική εκστρατεία/κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Πανελευσινιακού να στηρίξουν την ομάδα και τις ακαδημίες. Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα επιβραβεύσει το σπουδαίο έργο της διοίκησης και θα δώσει από το υστέρημά του ένα συμβολικό δώρο στην ομάδα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα