Καϊμακόγλου: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μέταλλο»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό και θα πάει στο ΣΕΦ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον 5ο τελικό.

ο Κώστας Καϊμακόγλου ήταν από τους κορυφαίος των «πρασίνων» στο σημερινό παιχνίδι και μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε αναλυτικά: «Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που έχουμε βρεθεί σε μία

σειρά πίσω στο σκορ με 2-1. Και στην Ευρωλίγκα το ίδιο έγινε με αντίπαλο τη Μακάμπι, αλλά καταφέραμε να προκριθούμε. Η ομάδα αυτή του Παναθηναϊκού διαθέτει μέταλλο. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Καταρχάς ισοφαρίσαμε και θα πάμε στο ΣΕΦ για να νικήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τα κλειδιά του σημερινού αγώνα ήταν τα δύο τρίποντα των Καλάθη και Περπέρογλου και το επιθετικό ριμπάουντ που πήρε ο Σμιθ».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Καϊμακόγλου αναφέρθηκε και στο σουτ του Νικ Καλάθη: «Θεωρούν πως ο Νικ Καλάθης δεν είναι καλός σουτέρ, αλλά είναι λάθος τους. Ο Νικ δουλεύει πολύ κάθε μέρα το σουτ του και ο Ολυμπιακός το πλήρωσε αυτό σήμερα».

Ποιο είναι το μυστικό για την επιτυχία του Παναθηναϊκού; «Το λέω συνέχεια και γίνομαι κουραστικός. Είναι μάχη, μάχη, μάχη! Σημαντικό ρόλο παίζει και το πάθος και η ενέργεια. Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά και κυνηγούσαμε στο σκορ. Και στο τρίτο παιχνίδι το ίδιο έγινε. Δεν πρέπει να επαναληφτεί αυτό στο τελευταίο ματς γιατί θα έχουμε πρόβλημα».

Τέλος ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε και στα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο επιθετικό ριμπάουντ και εμείς καταφέραμε να τον περιορίσουμε σήμερα στα πέντε. Με αυτή τη συνταγή θα πρέπει να πάμε και στο ΣΕΦ για να νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα