Επίθεση Πάγκαλου σε όσους δε φορούν γραβάτα!

22:18 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, αν και βρίσκεται εκτός πολιτικής σκηνής πλέον, συνεχίζει να προκαλεί με ένα άρθρο-παρέμβαση που δημοσιεύει στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται σε όσους πολιτικούς «πέταξαν» την γραβάτα, για να κερδίσουν ψήφους.

Όπως αναφέρει η γραβάτα στο Κοινοβούλιο «ήταν θέμα αρχής και σεβασμού προς αυτούς που μας είχαν στείλει εκεί να τους εκπροσωπούμε».

Όμως όπως επισημαίνει «Όλοι χωρίς εξαίρεση

οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους».

Παράλληλα, σημειώνει πως τα τελευταία χρόνια ξεκινώντας από τον Συνασπισμό «διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι χωρίς σακάκι. Δεν φοβούνται κανένα. Δεν υπήρχαν πια οι τρομεροί πρόεδροι που θα σε ειρωνεύονταν από το ύψος της έδρας εξαναγκάζοντας σε ευπρεπή συμπεριφορά», σημειώνει.

«Ακόμη και πρώην υπουργοί με δεκαετίες και βάλε θητείας πέταξαν στον αέρα το ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι. Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι», καταλήγει ο κ. Πάγκαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα